Poslední přípravný zápas: Kadaň zajíždí k odvetě do Mostu

Jindřich Poledna | 04.09.2013 | |

Poslední přípravný zápas: Kadaň zajíždí k odvetě do Mostu

Přesně po týdnu se Sportovní klub opět potká se svým severočeským sokem - týmem HC Most. Minulý čtvrtek se odehrál první vzájemný zápas v přípravě a dopadl jasně lépe pro domácí kadaňský tým. Kadaň poprvé v přípravě nedostala ani branku a po třetinách 2:0, 1:0 a 0:0 se po 60ti odehraných minutách radovala z vítězství.

 
Následující den odehrála Kadaň další vítězné klání, byť většinu týmu tvořili bojovníci z blízkého Klášterce nad Ohří. Vítězství 7:2 nad švýcarským prvoligovým týmem z Burgdorfu se rodilo hned od první třetiny a bylo zasloužené.

To Most přivítal na svém ledě o dost silnějšího soupeře - extraligovou HC Vervu Litvínov. A téměř po celý zápas byl Most Litvínovu vyrovnaným soupeřem. Hosté sice vedli po první třetině už 2:0, ale v prostřední části padla jen jedna branka a to z hole domácího Vlčka. V poslední části snižoval mostecký Slavíček opět na rozdíl jediné branky - 2:3, na konečných 3:4 pro Litvínov znovu snižoval 2 minuty před koncem Nedrda, ale domácí tlak a hra bez brankáře k vyrovnání nevedla. Každopádně Most sehrál proti Litvínovu své nejlepší přípravné utkání a vzrůstající formu bude chtít potvrdit proti Kadani.

Sestava Mostu z posledního zápasu proti Litvínovu:
HC Most: Nechvátal – Hora, Charousek, Slavík, Čížek, Kasal, Drtil, Strejček – Tauš, Slavíček, Palaščák – Bojer, Smolka, Písařík – Nedrda, Andres, Zavřel – Vlček, Koudela, Sedláček.

Poslední přípravný zápas obou týmů před začátkem ligy se odehraje ve čtvrtek 5.září. Úvodní vhazování je naplánované na 17:30. Všichni kadaňští fandové jsou do Mostu srdečně zváni, již několikrát tam dokázali v pár lidech udělat svým hráčům domácí atmosféru. Každopádně, z Mostu by měl být připraven také tradiční textový onlajn.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM