"Před zápasem jsme si řekli, že musíme zabrat a vyhrát," prohlásil Jiří Charousek

Marian Fiam | 17.08.2013 | |



Jiří Charousek je jeden z nejzkušenějších hráčů v kadaňském dresu. Dnes asistoval u první branky do sítě Nitry, která nastartovala severočeský tým ke konečnému vítězství 3:1. V rozhovoru prozradil svůj názor na turnaj, touhu hrát extraligu a spokojenost s dosavadní přípravou.

 
Bylo podle Vás vystoupení Kadaně na turnaji Memoriálu Pavla Zábojníka úspěšné?
"Jsme v přípravě, takže na výsledky se nebere až takový ohled, první zápas jsme podle mě s domácím Zvolenem odehráli dobře, ačkoliv jsme nedokázali vstřelit gól a prohráli jsme 0:3. Druhý zápas nám pro změnu vůbec nevyšel, výsledek jsme neustále dotahovali, uhráli jsme nakonec remízu. Před třetím zápasem jsme si řekli, že musíme zabrat a vyhrát. Naše plány se nám splnili, zabojovali jsme a vítězství bylo naše."

Připravovali jste se nějak speciálně na tým Nitry?
"Nitru jsme sledovali během 2.hracího dne, chtěli jsme dnešního soupeře alespoň trochu poznat. Čekali jsme, že souboj s Nitrou bude těžší než včera. Dnes jsme byli pro změnu produktivní a dali jsme víc branek než soupeř."

Váš cíl v Kadani je asi jasný, tak jako cíl každého hráče v tomto týmu...
"Určitě by chtěl každý z nás hrát v Chomutově, před námi je však ještě hodně práce. V týmu je ale mnohem víc mladších hráčů, než jsem já a nehledě na věk musí každý jeden z nás zabojovat o místo v Chomutově."

Jste spokojený se svými výkony respektivě se získanými body na tomto turnaji?
"Mohlo by to být samozřejmě ještě lepší, stále jsme však v přípravě."

Naznačoval vám tréner, jaké změny mohou nastat v kádru?
"Zatím jsme to neřešili, do dvou týdnů bychom ale měli vědět víc."

Děkuji za rozhovor.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM