Ve čtvrtek vyzve Kadaň v prvním domácím zápase sezóny na svém ledě Medvědy z Berouna

Marcel Holl | 07.08.2013 | |

Ve čtvrtek vyzve Kadaň v prvním domácím zápase sezóny na svém ledě Medvědy z Berouna

K a d a ň - Svěřenci trenéra Soudka sice padli v prvním utkání nové sezóny s ruským celkem z Volžsku, ale již ve čtvrtek mají další možnost k tomu, aby si připsali premiérové vítězství v nové sezóně. Přijede totiž v Kadani velmi dobře známý soupeř - Beroun. Utkání startuje v tradičním kadaňském čase - v 18:00 hodin. .

 

Jak již bylo zmíněno, tak oba celky mají za sebou konfrontaci s ruským celkem Ariada Volžsk. Jako první nastoupili do zápasu s týmem hrající VHL hokejisté Berouna. Ani bojovný výkon, který předvedli, jim k poražení soka nestačil. V pondělí se s Rusy utkala Kadaň. Té zápas vyšel lépe než berounským, ale i ona bohužel s Ariadou prohrála, avšak těsně 3:2. "Je to škoda, že jsme náskok, který jsme po dvou třetinách měli, neudrželi až dokonce. Bohužel rozhodlo to, že jsme byli v poslední části dost vylučovaní," ohlédl se za utkání s ruským soupeřem David Dobrovolný.

Změny v Berouně

Příští kadaňský soupeř udělal v letní přestávce mohutný řez ve svém kádru. De facto nezůstal kámen na kameni. „Myslím, že z minulé sezony tu zůstali tři nebo čtyři hráči a zbytek současného týmu tvoří nově příchozí," potvrdil pro klubový web výraznou hráčskou obměnu trenér Novák. „Jsou to mladí kluci, z nichž někteří ještě budou muset zapracovat na kondici. Zatím jsme si ověřili jejich přístup k tréninku a stěžejní budou následující týdny, kdy se ukáže, kdo z nich na to má a kdo ne," hodnotí současný kádr berounský lodivod.

Vypadá to, že nově tvořený kádr Berounských Medvědů bude velmi mladý, ale i tak chtějí Medvědi v nové sezóně napravit vystoupení ze sezóny předešlé. V té uplynulé se museli hráči hájící barvy týmu od řeky Berounky zachraňovat až v prolínací baráži s celky z druhé ligy, tedy třetí nejvyšší soutěže. V ní nakonec Medvědi svojí příslušnost k prvoligové společnosti uhájili. Nejprve to vypadalo, že skončí na druhém místě v pěti členné skupině, avšak nakonec celou skupinu vyhráli, neboť se baráž za rozhodnutého stavu nedohrávala a zbylá utkání byla kontumována.

Sestava Berouna ze zápasu s ruským Volžskem, které svěřenci trenéra Nováka prohráli 1:4:

Mastík - Jebavý, Příhoda, Špelda, Dvořák, David, Sklenička, Vrba, Steiner - Slavíček, Pulpán, Indra - Babka, Malý, Jonáš - Pekárek, Záborský, Redlich - Vyšín, Veber, Pulpán

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM