Dominik Halmoši: Zlomem zápasu byla první třetina

Marcel Holl | 24.01.2013 | |

Dominik Halmoši: Zlomem zápasu byla první třetina

K a d a ň - V brance Písku se včera objevil pětadvacetiletý plzeňský odchovanec DOMINIK HALMOŠI. Maskovaný muž v zápase proti Kadani zaznamenal 29 úspěšných zákroků, neboť za jeho záda propadly pouze čtyři, přesně mířené, střely černožlutých bojovníků. V letošním ročníku nastoupil Dominik Halmoši do jedenadvaceti duelů v dresu jihočeského Písku. Jeho procentuální úspěšnost se nachází pod hranicí 90%, konkrétně na čísle – 89,30%. Po včerejší písecké porážce na kadaňském ledě jsme se Dominika zeptali na hodnocení uplynulých 60 minut ale, i na to, jak vidí zbytek ročníku z píseckého pohledu.

 

Dominiku, co byste řekl o zápase?

"Je to škoda, mohli jsme si odsud odvést nějaké body. Bohužel jsme dali jen dva góly, takže je to trošku pro nás smolné."

Co bylo, podle Vás, asi nejzásadnějším momentem, který rozhodl zápas?

Škoda první třetiny, kdy jsme dostali rychlé dva góly. Každý gól, který jsme inkasovali, byl smolný. Zlomem zápasu byla první třetina.

Sledujete výsledky plzeňských Indiánů?

Určitě sleduji výsledky Plzně. Teďka jsem tam vlastně měsíc byl, takže samozřejmě sleduji, jak si kluci vedou.

Je ještě nějaká šance, že byste si ještě v letošní sezóně zachytal extraligu?

Já si už asi pět let přeji, abych si zachytal extraligu. Zatím pořád ta šance nepřišla. Pořád pilně čekám, ale to je spíše otázka na Martina Straku, trenéry a celý plzeňský sbor.

Jaké máte s Pískem ambice do zbytku ročníku?

My se teď potřebujeme kvalitně připravit na play-out. Takže naše ambice jsou takové, abychom se dostali do herní pohody a úspěšně zvládli závěr sezóny. Máme už teď pouze cíl – zachránit v Písku první ligu.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM