HC Vienna Capitals - odměna pro kadaňské hráče

Jindřich Poledna | 26.11.2012 | |

HC Vienna Capitals - odměna pro kadaňské hráče

Partnerský tým Piráti Chomutov odehraje v úterý večer svůj poslední zápas v Evropském poháru. Jejich soupeřem bude tým z hlavního města - HC Vienna Capitals. Piráti momentálně řeší herní krizi, kterou odnesl vyhazovem trenér Jiří Doležal, a tak dostanou šanci představit se na evropské hokejové scéně i někteří hráči Sportovního Klubu.

 
Do Vídně pojede mimojiné i trenér Jiří Čelanský, který s sebou bude mít oba kadaňské brankáře Hanuljaka s Kaššákem. K dispozici budou dvě kompletní pětky z Kadaně, jedna z Áčka Pirátů a jedna pětice bude juniorská.

Kadaňští hráči, kteří budou bojovat ve Vídni, zůstanou na noc v Jihlavě, kde budou mít dopoledne trénink a kde počkají na zbytek týmu. Ten dorazí s asistentem Zdeňkem Skořepou. Večer se tým pokusí vybojovat další body proti domácí Dukle Jihlava.

Předpokládaná sestava Pirátů proti HC Vienna Capitals:
Hanuljak (Kaššák) - Macháček, Prošek, Szakal, Lučka, Bartejs, Rutta, Pelc, Havel - Ton, Gajovský, Chlouba - Procházka, Charousek, Seman - Hafenrichter, Treille, Ondřej - Novák L., Hammerbauer, Novák J.

Zápas mezi HC Vienna Capitals a Piráty Chomutov začíná v Albert Schultz Halle v úterý 27. 11. v 19.15 a v případě zájmu je vám k dispozici textový onlajn přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM