Nový trenér by měl být znám již ve čtvrtek

Jindřich Poledna | 08.10.2012 | |

Nový trenér by měl být znám již ve čtvrtek

Po nedělním odvolání trenéra Jägera se v Kadani rozběhla jednání o jeho nástupci. Hlavní osobou, která vede tréninky a připravuje mužstvo na středeční domácí zápas se Šumperkem je Leo Gudas. U týmu mu asistují Zdeněk Skořepa se Stanislavem Mikšovicem. Ovšem změny se neděly jen na trenérském postu, dotkly se i hráčů.

 
"Leo Gudas je trenérsky nejzkušenější, takže má hlavní slovo k přípravě na středu," prozradil kadaňský výkonný ředitel Stanislav Mikšovic. "Zdeněk Skořepa a já jsme mu plně k dispozici a společnými silami chceme vybojovat 3 body a předat tým na vítězné vlně novému trenérovi," dodal Mikšovic. V Kadani momentálně probíhají jednání. "Vedení klubu oslovilo 3 kandidáty a všichni tři mají seriozní zájem v našem klubu trénovat. Hráčům bychom rádi představili nového hlavního kouče již ve čtvrtek, pokud půjde vše hladce, jak bychom chtěli," doplnil Mikšovic.

Kromě trenéra Jägera skončil u týmu i útočník Kamil Tvrdek. "Měl to být lídr, tahoun, vůdce týmu, ale bohužel se mu nedařilo, jak bychom si my i on představovali, takže jsme se s Kamilem rozloučili. S několika dalšími hráči jsme měli pohovor. Všichni ví, na čem jsou, takže doufáme, že se změní i výsledky týmu. Nový trenér by měl být pro tyhle změny impulzem," shrnul dění u týmu Mikšovic.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM