Budeme se rvát o každý bodík

Jindřich Poledna | 08.09.2012 | |

Budeme se rvát o každý bodík

Po posledním přípravném zápase jsme požádali trenéra Michala Jägera, aby nám shrnul a zhodnotil přípravu. Hlavní trenér určil jedničku do branky, promluvil o roli kapitána a jeho asistentech a zdůraznil, které hlavní rysy naší hry budou ovlivňovat výsledky.

 
Jak hodnotíte letní přípravu?
Z 11ti utkání přípravy se nám vyloženě nepovedla jen dvě. Zápasy v Mostě a v Berouně. To byly učiněné propadáky. V těch zbylých jsme byli spokojeni s výkonem, prohráli jsme sice těsně většinou o jednu branku, ale musíme brát v potaz, o jaké soupeře šlo. Hráli jsme s Kyjevem, Ladou Togliatti, Ženevou a Laussane, to jsou všechno velmi silné týmy. A my ty zápasy odehráli důstojně. Většinou nám chyběl jen krůček k tomu, abychom je porazili. Ale máme stále ještě herní nedostatky, především s hrou ve středním pásmu. Pracujeme také na hře v oslabení, protože tam jsme dostávali hodně branek.

Máme 3 brankáře, kdo bude jednička?
Jedničku jsme již určili, bude jí Míra Hanuljak. Vzhledem k tomu, že máme 3 brankáře, vyřídili jsme Janu Kaššákovi střídavé starty do druholigového Klášterce, mladík Strmeň bude hostovat v chomutovské juniorce.

Co kapitán a jeho asistenti?
Kapitán byl určen demokraticky. Stal se jím Aleš Pavlas. My určili asistenty - Jiřího Charouska a Martina Szakala.

Máte se Zdeňkem Skořepou rozdělenou střídačku?
Ano, já se budu starat o útočníky a Zdeněk bude točit obránce.

Co důležitého můžete prohlásit o kádru?
Tým se bude rvát o každý bodík. Naše výhoda je v tom, že nebudeme favority a můžeme jedině překvapit. Vsázíme především na týmový duch, disciplinovanost, musíme hrát v 5ti hráčích v poli, mít bojového ducha, nasazení a obětavost. S tímhle vším můžeme soupeře hodně potrápit a taky překvapit.

Co říkáte rozlosování začátku ligy?
Máme asi nejtěžší začátek, jaký jsme mohli dostat. Začínáme v Třebíči, kde je to vždycky velký nepříjemný boj, pak k nám přijede Ústí, jedeme do Olomouce a ve čtvrtém zápase hostíme Boleslav. Všechny tři týmy jsou aspiranti na postup, takže budeme muset hrát na hranici možností. To třeba ani nemusí stačit, zřejmě se budeme muset pokusit jí ještě posunout. Máme šanci uspět, jen když ukážeme všem, že jsme sehraný tým. A to by byl famózní začátek!

Děkuji za rozhovor

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM