Blýská se Kadani na lepší časy?

Jindřich Poledna | 27.04.2012 | |

Blýská se Kadani na lepší časy?

Piráti Chomutov postoupili do extraligy! Tato zpráva může nechat fanouška Kadaně z prvního pohledu chladným, ale tato informace je pro spoustu zasvěcených lepší než skvělá! Spolupráce 3K, která přinášela ovoce již v minulých sezónách dospěla do fáze, kvůli které vznikla. Chomutov bude hrát extraligu, Kadaň 1.ligu a Klášterec 2.ligu. Kadaň tak bude oficiální farmou Chomutova a Klášterec tou kadaňskou.

 
Spolupráce by se tak měla vyplácet všem týmům, které budou mít ambice na co nejlepší umístění. Je jasné, že Chomutov nebude hned v první sezóně myslet na nejvyšší příčky v extralize, naopak, hlavním cílem bude udržet soutěž, ale Kadaň má vyhlídky na lepší zítřky! Měla by se pohybovat ve vyšších patrech, aby tým vhodně doplňoval chomutovský celek, z Chomutova budou přicházet hráči k rozehrání a budou tu působit Piráti širšího kádru.

Podobný čilý ruch by měl vyvstat také mezi Kadaní a Kláštercem. Cílem Klášterce bude opět bojovat o nejvyšší příčky a pokusit se dostat znovu do baráže.

V následujích 14ti dnech se budou řešit kádry všech tří celků včetně realizačních týmů a trenérů. Klub bude o novinkách své fanoušky postupně informovat.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM