Třeťáci vyhráli turnaj ve Francii

Jindřich Poledna | 26.04.2012 | |

Třeťáci vyhráli turnaj ve Francii

Kadaňská třetí třída měla letos výbornou sezónu. Tým sehrál celkem 34 zápasů a nepoznal hořkost porážky. Kadaňští hokejisté se tak stali přeborníky Ústeckého kraje. Po této vydařené sezóně se tým trenéra Roberta Černého vydal na mezinárodní turnaj do Francie.

 
Ve dnech 20.-22.4.2012 se ve francouzském městě Briancon, jednom z nejvýše položených měst v Evropě 1570 m n.m. (100km východně od Grenoblu a asi 10 km od italských hranic), městě s bohatou hokejovou historií, v sídle prvoligového hokejového týmu des Diables Rouges, konal již 22. ročník turnaje o Trofej malého šampióna v ledním hokeji (22eme Trophée des Petits Champions).

Jako každý rok se zde sjelo 32 týmů hokejistů ve věku 8-9 let z hokejových měst jako je Nice, Paříž, Montpellier, Toulous, Gervais, Dijon, GAP, Amiens (Francie), Torino (Itálie), Gotteron (Švýcarsko). Česká republika přijela v zastoupení deseti chlapců z Kadaně.

Chlapci ve Francii zabojovali, skvěle reprezentovali Kadaň i ČR a bez porážky, se skóre 140 nastřílených branek a jen 11 obdržených gólů, celý turnaj vyhráli.

Vítězové turnaje: Jiří Kulich, Jan Spudich, Jiří Němec, Marek Černý, Jaroslav Novák, Jaroslav Michálek, Jakub Žďárský, Dominik Mach, Láďa Froněk, Roman Mojžíš.

Chlapci si zaslouží pochvalu za celou vydařenou sezónu!

Vítězové turnaje ve Francii
Vítězové turnaje ve Francii

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM