Šumperk přijede do Kadaně již tento pátek!

Jindřich Poledna | 15.03.2012 | |

Šumperk přijede do Kadaně již tento pátek!

V pátek, netradiční den pro prvoligový hokej, se v Kadani uskuteční předehrávaný zápas posledního kole nadstavby "O baráž". Kadaňský celek přistoupil na žádost Šumperka odehrát tento zápas právě v pátek, protože Šumperk hraje v sobotu v Berouně a nebude muset koncem března opět cestou téměř přes celou republiku. Kadani už téměř o nic nejde, ovšem Draci mají po středečním domácím výpadku stále o co hrát!

 
Poslední kolo. které se hrálo ve středu, vypadalo pro Šumperk dobře. Beznadějně poslední Most prohrával na dračím ledě již 3:1 a vypadalo to, že si Draci bez problémů počkají na důležité 3 body a budou se svými fanoušky slavit jistotu záchrany v 1.lize. Jenže od 46.minuty začal mít více ze hry Most a postupně se prosazoval i brankově. Severočeši dokázali během 14ti minut vstřelit 4 branky a urvali tak v Šumperku všechny 3 body! Šumperk je tak stále ve hře o baráž, předposlední Beroun ztrácí na Draky 7 bodů, ve hře je však stále 9 bodů díky třem posledním zápasům. Branky Šumperka vsítili Mostu Vrána, Brunec a Ondrácek.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního domácí zápasu proti Mostu:
HC Salith Šumperk: Štůrala - Novotný, Holík, Drtil, Sedlák, Ondráček, Tesařík, Gewiese, Navrátil - Hlinka, Plášek, Vrána - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Velecký, Haas - M. Žalčík, Holinka, Skoumal.

Kadani se v letošní sezéoně proti Šumperku nedařilo, náladu si ale zlepšila v nadstavbové části. Na ledě draků se Kadani blýskalo na lepší časy a v sobotu 10. března tam vyhrála 3:1. Po dvou třetinách sice vedla o 3 branky, ale domácím se podařilo v té poslední dvacetiminutovce snížit. Branky Kadaně vstřelili v Šumperku Novák, Mála a Charousek.

Zápas se Šumperkem bude posledním představením kadaňského A-týmu před domácím publikem. Přijďte i Vy na zápas a pokuste se udělat příjemnou atmosféru! Hráči se pokusí získat všechny body, čímž zajistí náboj sobotnímu zápasu Berouna se Šumperkem! Utkání začíná na kadaňském ledě v 18 hodin!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM