Hráči si chtějí zlepšit svou reputaci doma s Mostem

Jindřich Poledna | 02.03.2012 | |

Hráči si chtějí zlepšit svou reputaci doma s Mostem

Po dvou prohrách v nadstavbové části "O baráž" se kadaňský tým utká doma s Mostem. Již jistý účastník baráže piluje svou formu na zápasy pravdy, protože má jediný cíl - udežet se v druhé nejvyšší hokejové soutěži. To, že jeho forma možná začíná stoupat, ukázal poslední zápas, kdy Most bral 2 body v zápase se Šumperkem, kde padlo v základní hrací době 12 branek!

 
Beroun vyhrál 7:6 po samostatných nájezdech. Náš severočeský rival zabral především ve třetí části, kterou vyhrál 3:1 a dotáhl tak zápas do prodloužení. V samostatných nájezdech pak bral bonusový bod. Branky Mostu vstřelili Charousek, Klíma, Tvrdek 50. M. Ondráček, Heinisch a Slavíček. Rozhodují nájezd proměnil M. Ondráček.

Sestava Mostu z posledního zápasu se Šumperkem:
HC Most: Melichar (41. Benda) - Parýzek, Charousek, Martinec, Hanzl, M. Rohan, Havelka, Přindiš - M. Ondráček, Přeučil, Heinisch - Tauš, Slavíček, Tvrdek - T. Rohan, Klíma, Vachovec - Nedrda, Novák, Vaněk.

Vzájemné zápasy patřily v letošní sezóně spíše Kadani. Ve čtyřech zápasech získala celkem 10 bodů, zaškobrtnula jen jednou a to překvapivě doma. Nejdříve vyhrála v Mostě 4:2 (Révay, Novák, Skořepa, Fiala), pak prohrála doma po nájezdech 2:3 (Diviš, Chlouba), následně roznesla na kopytech Most na jeho stadioně 8:0 (Mazanec, Diviš, Novák, Charousek, Mikšovic, Polák, Skořepa a Fiala). V posledním zápase vyhrála doma 4:1 (Skořepa, Andres, Bombic, Stehlík).

Do konce nadstavby zbývá ještě 8 zápasů a přeposlední Beroun ztrácí na Kadaň 12 bodů. Pokud získá Kadaň minimálně 12 bodů, určitě se zachrání a baráž se jí vyhne. Další zápasy tohoto kola:
Šumperk - Beroun
Písek - Litoměřice

Zápas začíná v sobotu 3.března v 17 hodin. Přijďte pomoct hráčům získat první 3 body nadstavby!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM