Ve středu jedeme do Litoměřic

Jindřich Poledna | 28.02.2012 | |

Ve středu jedeme do Litoměřic

Litoměřice se stejně jako Kadaň nedostaly do play-off, přesto chtějí odehrát sezónu se vztyčenou hlavou. Hned první krok udělaly na jedničku, v sobotu s přehledem přejely Most 7:4 a vyrazily za jasným cílem - zachránit účast v 1.lize co nejříve. Středeční utkání začíná v Litoměřicích v 18 hodin.

 
Vzájemná utkání v letošní sezóně dopadla vždy lépe pro domácí tým. Kadaň si výhrou 4:1 v 5.kole přisala svou první výhru v sezóně (branky Kadaně vstřelili Chlouba, Fiala, Bursík a Bílek), Litoměřice jí vrátily porážku v 18.kole - 2:1 (Stehlík). Při třetím setkání byla opět úspěšnější Kadaň - 3:1 (Chlouba, Charousek, Novák). V posledním vzájemném zápase se lámal chleba. Kadaň zajížděla do Litoměřic po sérii 6ti výher v řadě. Případná výhra jí mohla zajistit téměř jisté play-off, hrálo se o 6 bodů. Jenže domácí zabrali a vyhráli 3:2 (Polák, Diviš). Kadaň si tak zkomplikovala postupové šance. Tyhle body opravdu nakonec chyběly.

Litoměřice v prvním utkání "O baráž" hladce porazily na svém ledě Most 7:2. O branky našeho příštího soupeře se postarali Hašek, Novák, Boháč, Martinka, Tvrzník, Lenc a Hlusička. Kapitán Ladislav Slížek si v tomto zápase připsal 4 asistence.

Sestava Litoměřic z posledního zápasu proti Mostu:
HC Stadion Litoměřice: Přikryl - Holomek, Kříž, Evan, Dudáš, Boháč, Martinka, Smetana, Ketner - Bojer, Šinágl, Kafan - Hašek, Belay, Loskot - Novák, Slížek, Lenc - Tvrzník, Hlusička, Gengel.

Kadaň se v Litoměřicích pokusí o své první body na zimním stadioně tohoto soupeře v letošní sezóně. Ve vzájemných duelech zatím vždy naplno bodovali jen domácí hráči.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM