Cesta k úspěchu vede přes Písek

Jindřich Poledna | 03.02.2012 | |

Cesta k úspěchu vede přes Písek

Po nepříjemné komplikaci díky domácí prohře s Třebíčí musí Kadaň vybojovat body v Písku, pokud myslí vážně boj o playoff. Náš příští soupeř je před Kadaní o 4 body a jedině výhra může přiživit šance zahrát si vyřazovací boje. Kadaň je totiž momentálně devátá, na osmý Havlíčkův Brod ztrácí 3 body, desáté Litoměřice nám dýchají na záda se ztrátou jednoho bodu.

 
A v Písku to opravdu nebude jednoduché! Jeho sérii 5ti vyhraných zápasů ukončila hráčům od Otavy až Jihlava, která jej v minulém kola porazila 4:0. Písek bude na Kadaň nažhavený a narozdíl od severočeského klubu se před ukončením přestupů dobře posílil. Do branky zamířil z pražské Sparty Martin Falter, do obrany přišel ze stejného klubu zkušeným Angel Krstev. Pravidelně by písecký dres měli také oblékat Roman Němeček a Miroslav Dvořák. Střídavé starty na jih Čech mají zařízen Michal Gutwald (Kladno), Roman Vráblík (Č. Budějovice) a Michael Zacpálek (Sparta). Kladno poslalo do Písku hned trojici útočníků - Tomáše Knotka, Milana Hluchého a Antonína Melku.

Kadaň se s Pískem potkala v této sezóně již 3x a pokaždé zvítězil domácí klub. Poprvé vyhrála na svém ledě Kadaň 4:2 (branky vstřelili 2x Novák, Stehlík a Mazanec), odvetu v Písku zvládli lépe Jihočeši - 2:1 (Freiberg). Naposledy vyhrála opět doma Kadaň 5:2 (2x Heřman, Skořepa, Ton a Novák).

Sestava Písku z jeho posledního zápasu v Jihlavě:
IHC KOMTERM Písek: Sedláček - Všetečka, Zacpálek, Kanov, Lukáč, Žovinec, Pavlíček - Nouza, Dalecký, Melka - Antončík, Luňák, Nedorost - Polodna, Šperger, Mrkvička - Ferebauer, Vaniš, Suja - Kudrna.

Poslední vzájemný zápas této sezóny se uskuteční v sobotu 4.února 2012. Začátek utkábí je naplánovaný na 17:30 a pro všechny fanoušky bude připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM