Do Kadaně míří probuzená Dukla

Jindřich Poledna | 22.01.2012 | |

Do Kadaně míří probuzená Dukla

Po fantastických výkonech v posledních zápasech čeká na kadaňské borce další velká zkouška. Na sever Čech přijede jihlavská Dukla, která zažehnala svou "vánoční krizi" a v posledních zápasech si připsala tříbodové výhry. Kadaň čekají dva domácí zápasy, které je v případě výhry katapultují do elitní osmičky zaručující účast v playoff.

 
Po pěti prohrách v řadě se Jihlava chytila doma proti Olomouci, kdy po statečném výkonu prohrála po samostatných nájezdech. První získaný bod přesně po měsíci tým nakopl, a v dalších dvou zápasech porazila Jihlava Beroun 5:2 a následně také Šumperk 4:1.

Kadaň se s Duklou potkala v letošní sezóně již 3x. Ve 3.kole vyhrála Dukla na svém stadioně jasně 3:0, odveta v Kadani dopadla lépe pro severočeský celek, který vyhrál 3:1. Branky domácích vsítili Stoklasa, Stehlík a Révay. Naposledy se oba celky potkali začátkem prosince v Jihlavě a opět vyhráli domácí. O výsledku rozhodla především poslední třetina, kterou vyhrála Dukla 4:1, celkově 7:2.

V brance Jihlavy se v posledních zápasech objevuje především Filip Novotný. Podle statistik má úspěšnost zákroků 92,13% a průměr obdržených branek 2,4 na zápas. Mezi obránci vévodí především Tomáš Kolafa (9+18). Útok má svého lídra jasného. S velkým odstupem vede Daniel Hodek (26+17). Nejtrestanějším hráčem týmu je s 52 trestnými minutami Rostislav Malena.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního zápasu proti Šumperku:
HC Dukla Jihlava: F. Novotný - Petráček, Ficenc, Malena, Dobrovolný, Kaláb, Kolafa, Grundmanis - Jeslínek, Čachotský, Mrňa - Zeman, Domin, Padělek - Vysloužil, Maliník, Hodek - Bezděk, Hubáček, Polcar.

Tento veledůležitý zápas pro kadaňský tým se odehraje v pondělí 23.ledna 2012 v tradičním pondělním čase 18:00. Přijďte podpořit náš tým, společně budeme silnější!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM