V posledním zápase první poloviny jedeme do Hradce

Jindřich Poledna | 22.11.2011 | |

V posledním zápase první poloviny jedeme do Hradce

Blíží se polovina základní části soutěže a v posledním utkání se Kadaň představí na ledě VCES Hradce Králové. Našemu příštímu soupeři aktuálně patří 7.příčka prvoligové tabulky. Hradec získal o 8 bodů víc než Kadaň a v posledním zápase také ztroskotal. Prohra s Jihlavou byla pro tým o to bolestivější, neboť Hradec nedokázal vsítit ani branku.

 
Domácí Jihlava byla nad síly Hradce a vyhrála jasně 3:0. Domácí borci nasázeli Hradci 3 branky během 12ti minut a výsledek si pak v pohodě pohlídali. Trenér Jiří Míčka komentoval utkání těmito slovy: "Do Jihlavy jsme přijeli bránit střední pásmo, nikam se necpat. Chtěli jsme odehrát takovou taktickou bitvu. Jihlava dala góla z přesilovky, čímž se dostala trošku na koně. My jsme pak soupeři nabídli dvě velké chyby, které domácí dokázali využít."

Hradec z posledních 9ti zápasů vyhrál jen dva - doma porazil Most a Beroun. Další bod získal díky prohře na samostatné nájezdy v Šumperku. Tým, který patřil v loňském roce ke špičce se stejně jako Kadaň pohybuje v jiných patrech tabulky, než si před sezónou představoval.

Jedničkou hradecké branky je Jakub Čech. Doposud chytal v 19ti zápasech, má přůměr 2,99 branky na zápas a úspěšnost 90,41%. Kanadské bodování obrany vede Milan Karlíček s 8 body (1+7), nejlepším střelcem defenzivy je Martin Vágner (3+4). V útoku válí Patrik Moskal (12+14) stíhaný Vítem Budínským (11+10). Nejtrestanějším hráčem týmu je Jakub Orsava (27 minut).

Hradec odehrál poslední zápas v Jihlavě v následující sestavě:
HC VCES Hradec Králové: Čech - Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Chmelíř, Roupec - Záhorovský, Tvrdík, Berger - Moskal, Koudelka, Budínský - Kubeš, Chovan, Rytnauer - Kadlec, Macháň, Valášek.

Poslední utkání první poloviny základní části začne na hradeckém stadionu ve středu 23.listopadu v 18 hodin, řídit jej bude jako hlavní pan Svoboda, na čárách mu budou asistovat pánové Suchánek a Brejcha.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM