V pondělí přivítáme poslední Most

Jindřich Poledna | 21.11.2011 | |

V pondělí přivítáme poslední Most

Po dvou prohrách se silnými soupeři z čela tabulky chce kadaňský tým opět navázat na výhry z předchozích zápasů. A s kým jiným se chytit než s beznadějně posledním Mostem? Na lavičce Mostu se nově objevil Vladimír Jeřábek, který by měl týmu dát ten správný impuls, aby se brobral a začal bodovat. Je otázkou, kdy Most konečně vyhraje, poslední tříbodový zisk zaznamenal náš příští soupeř 8. října doma proti Berounu.

 
Právě dlouhá šňůra proher donutila vedení hokejového Mostu změnit důležitou osobu na postu trenéra. Tím se stal v pondělí 14.listopadu Vladimír Jeřábek. Jenže tým pod jeho vedením prohrál 1:4 v Berouně a doma s Jihlavou padl 0:2. Výsledek s Jihlavou by mohl být pro mosteckého fanouška povzbudivým, každopádně tristní je úspěšnost střelců, kteří se za 120 minut dokázali trefit do černého jen jednou.

Most tak stále okupuje poslední 14.pozici se ziskem 12 bodů. Kadaň je momentálně díky skóre 12. se ziskem 26 bodů. Případná výhra mosteckých by Kadaň odsoudila k předposlední příčce a nastartování našeho soupeře by mohlo mít pro Kadaň i nepříjemné důsledky díky přiblížení se v tabulce, hraje se přeci jen o 6 bodů!

První vzájemné měření sil, které proběhlo v tomto ročníku na ledě Mostu dopadlo lépe pro Kadaň. Ta ve 12.kola vyhrála na ledě soupeře 4:2, naše branky vsítili Révay, Novák, Skořepa a Fiala. Domácí sice v poslední pětiminutovce snížili na konečný rozdíl 2 branek, radost ze tří bodů však Kadani nevzali.

Z hráčů Kadaně do zápasu nezasáhnou Martin Davídek a Jaroslav Jabrocký, kteří se nevešli do sestavy. Dnes si nezahraje ani Kamil Charousek, který do Kadaně přišel právě z Mostu. Kluby se dohodly, že dnes nenastoupí.

Utkání začíná na kadaňském zimním stadioně v pondělí 21.listopadu v 18 hodin.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM