Do Kadaně míří Piráti

Jindřich Poledna | 14.11.2011 | |

Do Kadaně míří Piráti

Po dvou výhrách a zisku důležitých šesti bodů přivítá Sportovní klub na svém kluzišti celek Pirátů Chomutov. Podaří se Kadani konečně zlomit pravidlo letošní sezóny, kdy zatím nikdy nevyhrála více než 2 zápasy v řadě? Odjede partnerský klub s porážkou? Na tyto otázky dostaneme odpovědi již tuto středu 16.listopadu. Utkání má plánovaný začátek v tradičních 18 hodin.

 
Kadaň se s Chomutovem v této sezóně střetla již v 10.kole. Chomutov si na svém zimním stadiónu ponechal všechny 3 body po výhře 6:4, když o výsledku rozhodla nevydařená 1.třetina, ve které dostal juniorský brankář Habal během 15 minut 3 branky a nechal se vystřídat. Branky Kadaně vsítili 2x Fiala, Mikšovic a Ton.

Chomutov se momentálně nachází na třetí příčce tabulky se shodným počtem 44 bodů jako Jihlava, která je čtvrtá. O bod více má druhá Olomouc, tabulku vede s bezpečným náskokem Ústí. Jedničkou v brance Pirátů je Miroslav Hanuljak, který v této sezóně odchytal již 19 zápasů, má úspěšnost 92,16% a průměr 1,89 obdržené branky na zápas. V chomutovské obraně vede kanadské bodování Jakub Grof se 16 body (2+14), v útoku získal zatím nejvíc bodů David Hruška (13+7). Ten je zároveň nejlepším střelcem týmu. Nejtrestanějším hráčem je Štěpán Hřebejk s 45 trestnými minutami.

Pirátům se v posledním utkání nedařilo. Tým rozhodně nešlapal podle představ trenérů, doma podlehl Jihlavě 0:2 a přerušil si tak šňůru 4 výher v řadě. Přesvědčit o malém herním výpadku jede právě do Kadaně. Domácí jsou si sice vědomi síly svého soupeře, avšak právě Jihlava ukázala jak na Piráty vyzrát. Hráči budou spoléhat také na podporu svých fanoušků, které budou chtít potěšit třetí výhrou v řadě.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního zápasu proti Jihlavě:
Piráti Chomutov: Hanuljak (Řehoř) - Pulpán, Macháček, Rutta, Jillson, Palin, Jeřábek, Grof, Mrázek - Ondřej, Sikora, Hafenrichter - Endál, Fiala, Hřebejk - Heřman, Kraft, Seman - Hruška, Procházka.

Utkání začíná na kadaňském zimním stadionu v tradičním čase 18:00.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM