Přivezeme body z Berouna?

Jindřich Poledna | 21.10.2011 | |

Přivezeme body z Berouna?

Po nevydařeném domácím startu do druhé čtvrtiny, potřebuje Kadaň bodovat i na ledě soupeřů. Naším dalším sokem je celek Medvědů, kterému máme co vracet! Ve 2.kole nás totiž Beroun zaskočil a odvezl si s sebou všechny body. Po bojovném výkonu proti Olomouci trénovali kadaňští hráči koncovku a nově získané zkušenosti hodlají prodat hned v příštím zápase. V brance domácích navíc nebude s největší pravděpodobností Dominik Furch, což je pro náš celek velmi dobrá zpráva.

 
Beroun je momentálně na 7. příčce tabulky, se ziskem 23 bodů je jen o skóre horší než 6.Hradec Králové. Letos se Medvědům daří proti favoritům soutěže, o body obrali Ústí, chomutov i Olomouc, z vrchu tabulky prohráli jen s Jihlavou a Benátkami. Na Duklu nestačili již 2x, v minulém kole jí podlehli těsně 2:3.

Kadani se v Berouně v posledních letech daří, ukázala to i přípravná utkání. Pokud odehrajeme zápas se stejným nasazením jako proti Olomouci, máme velikou šanci dovést i všechny 3 body. V brance Medvědů by měl chybět Dominik Furch, který si momentálně plní povinnosti jedničky u pražské Slávie.

Branku Berouna hájil v posledních 2 utkáních Daniel Kareš. V prvním zápase pustil jen 3 branky a pomohl tak k výhře domácích 6:3 nad Šumperkem, stejný počet gólů dostal i v Jihlavě, ale Beroun odjel s prázdnou po porážce 2:3.

Kanadskému bodování Medvědů kraluje v obraně "vůdce" Jaroslav Nedvěd. Připsal si již 9 bodů (3+6). V útoku je na tom nejlépe David Švagrovský (6+5). Statistikám trestných lavic vévodí Jiří Hašek (41 minut).

Náš příští soupeř hrál své poslední utkání v této sestavě:
HC Beroun: Kareš - Sobotka, Nedvěd, Veselý, Malý, Beňovič, Barák, Jebavý - Forman, Švagrovský, Hašek - Vlček, Besser, Klhůfek - Doležal, Stromko, Milfait - Poletín, Rubeš, Vlček.

Zápas začíná na berounském zimním stadioně v sobotu 22.října v 17:30. Pro všechny fanoušky, kteří nepojedou tým podpořit do Středočeského regionu, je připraven online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM