Nastává čas první odvety - přijíždí Olomouc

Jindřich Poledna | 18.10.2011 | |

Nastává čas první odvety - přijíždí Olomouc

Kadaň se po 13ti kolech uhnízdila na 9.pozici, ale ambice má ještě vyšší. Tým není se 17 body moc spokojen, doma zbytečně ztrácel. Po první čtvrtině základní části přichází čas odvet a jako první přijíždí do Kadaně třetí Olomouc. Podaří se domácím vrátit Hanákům porážku z prvního kola? To zjistíme ve středu 19. října, zápas začíná v 18 hodin.

 
Olomouc se momentálně nachází na třetí příčce prvoligové tabulky, má shodně bodů s druhým Chomutovem a čtvrtými Benátkami nad Jizerou. V posledním kole se Hanácí nemohli spolehnout na služby Jiřího Dopity, který má problémy se zády a není jisté, jestli vůbec pocestuje před půl republiky do Kadaně.

V prvním kole zajížděla Kadaň do Olomouce, po vydařené přípravě tým tajně doufal v zisk alespoň jednoho bodu. Jenže Severočeská koncovka byla žalostná a domácí tým byl od první vstřelené branky jasně lepší. Kadaň tak na Hané nevstřelila ani branku a po prohře 0:2 odjela s prázdnou.

Olomouc poslední dvě utkání prohrála. Ve 12. kole prohrála doma s Berounem 2:3 po samostatných nájezdech, ve 13.kole nestačila na domácí jihlavu, která Hanáky přejela jasně 3:0. Kadaňští borci budou chtít v této sérii pokračovat a nedat Olomouci ani bod.

Oloumoucké brance vládne Štefan Žigárdy. Odchytal již 12 zápasů, inkasoval 25 branek, má tedy průměr 2,3 gólu na zápas a úspěšnost 92,11%. V obraně je zatím jediný střelec a to Jakub Bartoň. Zatím nasbíral ve 13 zápasech 9 bodů (3+6). Celkové kanadské bodování týmu vede nejlepší astřelec mužstva Radim Kuchaczyk (7+4). Stejný počet bodů má jeho kolega Jiří Řípa, který je nejlepším nahrávačem týmu. Nejtrestanějším hráčem Olomouce je Oldřich Kotvan - 26 trestných minut.

Nás příští soupeř hrál v posledním zápase v této sestavě:
HC Olomouc: Žigárdy (26. Kašík) – Lhotský, Kotvan, Bartoň, Ondrušek, Staněk, Mikel (C), Nedbálek, Horák O. – Svačina, Kucharczyk, Selingr – Pekr, Řípa, Haluza – Pšurný, Herman, Šlahař – Kolouch, Vodný.

Zápas se odehraje 19.října 2011, jako každou středu se začíná v 18 hodin. Pro všechny fanoušky bude k dispozici tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM