Kádr A-týmu se pomalu začíná krystalizovat

Jindřich Poledna | 31.08.2011 | |

Kádr A-týmu se pomalu začíná krystalizovat

Poslední tři zápasy zbývají kadaňskému celku k dokončení přípravy pro novou sezónu. Dvojzápas s Chomutovem a utkání v Ústí prozradí trenérům, jak dobře sestavili tým. Oba kluby patří ke špičce ligy a i pro příští ročník se počítá s především jejich soubojem o možnost zahrát si baráž. V tomto týdnu došlo k další redukci kádru a také k příchodu nových hráčů.

 
Jasno by mělo být na pozici gólmanů. Kadaňskou svatyni by měla chránit dvojice Kamil Jarina - Tomáš Závorka. Již v pondělí si sbalil svou výstroj Erik Štěrba a přestěhoval se do sousedního Klášterce nad Ohří.

Stopku v dresu Kadaně dostal útočník Jiří Charousek. O jeho dalším angažmá nemá zatím redakce žádné informace. Ačkoliv dostal v několika zápasech šanci i Jakub Mužík, trenéři se rozhodli, že letošní sezónu začně v Klášterci. Pravděpodobně konec aktivní kariéry čeká na Bohdana Višňáka. Ani on v přípravě nepřesvědčil a podle zákulisních informací by měl pověsit svou výstroj na hřebík. Další jistotou je definitivní přesun Martina Mazance do Chomutova. Ten si svými výkony jasně řekl o zasazení do základní soupisky Pirátů.

Pro fanoušky kadaňského hokeje nastává čas čekání. Je jisté, že svůj kádr bude ještě redukovat "sesterský" Chomutov i karlovarská Energie. Můžeme tak očekávat ještě pravděpodobné vylepšení obrany i útoku.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM