Dějství třetí - Berounští Medvědi

Jindřich Poledna | 07.08.2011 | |

Dějství třetí - Berounští Medvědi

Třetí přípravné utkání odehraje Kadaň opět na svém zimním stadionu. Dosud neporažený tým přivítá v úterý 9.srpna od 18 hodin celek Medvědů z Berouna. Pro našeho soupeře to bude teprve první utkání v přípravě na další sezónu. Pro severočeský tým by to měla být mírná výhoda, nesehraný celek Medvědů by neměl tolik kousat a škrábat, Kadaň by tak měla být mírným favoritem utkání.

 
Nová trenérská dvojice Doležal - Pecka nemá na zkoušku tolik hráčů jako trenéři Kadaně. Na ledě středočeského klubu trénuje zatím jen 23 hráčů, trenéři čekají na odpadlíky z extraligy, které chce koncem přípravy zapracovat do týmu. Stejně jako minulý rok, bude Beroun opět úzce spolupracovat s pražskou Spartou.

V Berouně se připravovala v minulém týdnu brankářská trojice Furch, Kareš a Frolík. V obraně trénují Nedvěd, Jebavý, Malý, Barák, Soldán, Sem a Jonák. V útoků se bijí o místo v sestavě Hašek, Novotný, Vlček, Pacovský, Stromko, Doležal, Vaněk, Klhůfek, Milfait, Bušek, Tuček a Mrázek.

Beroun si letos naplánoval přípravu pouze s celky 1.ligy. Po Kadani se utká ještě s Benátkami, Mostem, Chomutovem, Litoměřicemi a Havlíčkovým Brodem.

Pokud se během úterního podvečera nebudete vyskytovat v Kadani, můžete zápas sledovat v našem on-line přenosu.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM