Věříme, že doma Rebely dvakrát porazíme

Jindřich Poledna | 12.02.2011 | |

Věříme, že doma Rebely dvakrát porazíme

Těsně před sobotním třetím utkáním playoff mezi Kadaní a Havlíčkovým Brodem jsme vyzpovídali domácího kapitána Davida Balazse. Ten je již delší dobu mimo hru a letošní sezóna pro něj skončila. S týmem je ale pořád, burcuje v kabině i na lavičce, radí mladým hráčům a stmeluje kolektiv. Je si vědom tragické situace s kadaňskou marodkou, přesto kouká do dalších dnů optimisticky.

 
Davide, jaká je nálada v kabině?
Jednoznačně vítězná, jako před každým domácím zápasem. I když to bude teď těžší, přišli jsme o další tři hráče, ale kluci, kteří vypomáhají Klášterci, je nahradí, jejich bojovnost potřebujeme.

Jak snášíte to, že nejste na ledě?
Mám natržené vnitřní vazy, pokud bych návrat na led uspěchal, mohlo by se léčení natáhnout třeba na půl roku, takže s tím musím žít.Každopádně, teď je vrchol sezony, těšil jsem se na něj celý rok. Tak pomáhám alespoň v kabině a na střídačce.

Ovlivní Vaše zranění i inline hokej?
To snad ne! Inline začíná až v dubnu a to už snad budu v pořádku, v tomhle směru by mě to ovlivnit nemělo.

Jaké máte výhledy do další sezóny?
Zatím nevím, co bude dál. Všechno se to mým zraněním zkomplikovalo. Rozhodně nemám chuť ukončit aktivní kariéru. S klubem teprve jednání proběhnou, všechno se uvidí podle toho, až jak dopadne Chomutov.

V čem je síla kadaňského týmu?
Naše síla je určitě v domácích utkáních, ty se nám dařily. Ale i poslední dva venkovní zápasy v Havlíčkově Brodě jsme odehráli dobře, stačilo by, kdyby rozhodčí pískal rovinu. Minimálně jedno utkání jsme měli v Brodě vyhrát.

Na kom tým staví?
My nemáme v týmu hráče, který by rozhodoval utkání, který by to vzal na sebe… Ale velká jistota je Tomáš Závorka, bez něj bychom nebyli tam, kde jsme. Musíme hrát i nadále jako tým, každý za každého, pomáhat si. Jedině tak se dostaneme až do pátého zápasu téhle série, kde to bude už vabank.

Děkujeme za rozhovor.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM