Playoff začíná - jedeme do Kotliny

Jindřich Poledna | 08.02.2011 | |

Playoff začíná - jedeme do Kotliny

Po pondělním heroickém výkonu a velkém štěstí ve Vrchlabí se Kadaň probojovala do předkola playoff. Naším soupeřem bude celek HC Rebel Havlíčkův Brod, který skončil na pátém místě. Konečné umístění našeho soupeře je překvapivé, před sezónou by nikdo netipoval, že se tým z Vysočiny probojuje tak vysoko. Úvodní dvě utkání se odehrají v Kotlině. První souboj nás čeká ve středu 9.února, druhý o den později. Obě utkání začínají v 17:30. Série zápasů se hraje na 3 vítězná utkání.

 

Vzájemná utkání

Kadaň v 6.kole prohrála na ledě Havlíčkova Brodu 3:2, když ještě 11 minut před koncem vedla 2:1. Domácí stačili během poslední třetiny zápas otočit a získat tak všechny tři body. Branky Kadaně vsítili Hlubuček a Eiselt. Druhé vzájemné měření sil se odehrálo ve 21.kole v Kadani a i tentokráte vyhráli domácí. Kadaň se radovala z plného bodového zisku po výhře 4:3. Branky Kadaně mají na svědomí Novák, Klíma, Bursík a Hlubuček.

Poslední zápasy Havlíčkova Brodu

Náš soupeř sice své poslední ligové utkání prohrál, získal však bod z prodloužení v Chomutově. Předchozí dva domácí zápasy Brod jasně dominoval, porazil Znojmo 8:3 a Beroun 4:2. Poslední zápasy odchytal za klub z Vysočiny v Kadani dobře známý Robert Slipčenko. Ten má ze 4 utkání skvělou úspěšnost 93,2 %.

Na koho si dát pozor

Nejproduktivnějším hráčem HC Rebel Halíčkův Brod je útočník Vojtěch Němec se 45 kanadskými body (16+29). Dalším v pořadí kanadského bodování je Miroslav Třetina(18+21). Nejproduktivnějším obráncem týmu je Marian Morava s 23 body. Nejvylučovanějším hráčem Rebelů je "zlý muž" Marián Morava se 118 trestnými minutami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka - Schmidt, Trefný, Szakal, Brňák, Hlubuček, Mazanec, Přindiš, Zmeškal - Eiselt, Mikšovic, Stoklasa - Rohan, Boušek, Charousek - Ton, Klíma, Fiala - Freiberg, Stehlík, Bursík.

HC Tábor: Slipčenko - Šenkeřík, Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Barák, Šíma, Novotný - Blažek, Zábranský, Milfait, Stromko, Švaňhal, Zohorna, Štěpánek, Fiedler, F. Ondráček, M. Ondráček.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM