Jedeme složit reparát k Otavě

Jindřich Poledna | 24.01.2011 | |

Jedeme složit reparát k Otavě

Poslední dvě utkání s Jihočechy rozhodně nedopadla podle představ hráčů Kadaně. Slibně rozehraný zápas 33.kola se změnil v drama se šťastným koncem v loterii jménem samostatné nájezdy, v prosinci se v Písku prohrálo o gól. Nadupaná špička skupiny B hovoří jasně - každá prohra může vést k pádu směrem mimo příčky playoff. Kadani se tradičně v letošní sezóně venku nedaří, ale dovézt body z Písku se jeví jako nutnost. Utkání začíná ve středu 26. ledna v 18 hodin a vy jej budete moct sledovat díky online přenosu.

 
IHC Písek - SK Kadaň
40. kolo 1.ligy – středa 26.1.2011 - 18:00
IHC Komterm Písek 1. liga
Průběžné pořadí 16. (37 bodů)
Celková bilance 9-4-2-24
Nejvyšší výhra 9:1 (se Znojmem)
Nejvyšší prohra 0:5 (s Chomutovem)
Nejproduktivnější hráč Michal Pšurný (9+11)
Úspěšnost gólmanů Jaroslav Jágr (92,8), Šimon Hrubec (93,29).
Průměr obdržených branek Jaroslav Jágr (2,9), Šimon Hrubec (2,55).

Vzájemné zápasy v letošní sezóně

Kadaň v 15.kole porazila Písek doma 4:2, zápas rozhodla již v první třetině, kterou vyhrála jednoznačně 4:0. Branky Severočechů vsítili Hlubuček, Kadlec a 2x Eiselt. Zato v Písku bodovali Jihočeši, důležité 3 body si urvali po výhře 2:1. Čestnou branku Kadaně vsítil 6 minut před koncem Mazanec. Další setkání soupeřů proběhlo ve 33.kole na zimním stadioně v Kadani. Písečtí dokázali otočit z 0:2 na 3:2, Severočechy notně potrápili, nakonec si odvezli „jen“ bod za prohru v nájezdech. Hrdinou zápasu byl na kadaňské straně Sikora.

Písek v číslech

Písek vstřelil ve 39 kolech jen 84 branek, což je přesně o 30 méně než Kadaň. Obrana inkasovala 113 gólů, celková bilance Písku je tak mínus 29.

Písek se po výhrách v Benátkách a doma s Vrchlabím nadechl ke stíhací jízdě, kterou v posledním kole zarazil v jihočeském derby Tábor. Tým trenéra Chlustiny má stále šanci neskončit na poslední příčce, po zápase s Kadaní jede na led předposlední Chrudimi.

Na koho si dát pozor

V letošní sezóně kraluje píseckým střeleckým statistikám Jiří Ferebauer. Tento mladý útočník nastřílel deset branek a na osm dokázal přihrát. Kanadskému bodování Písku však vládne Michal Pšurný, který má statistiky 9+11. V obraně jednoznačně vede Martin Výborný. V letošním ročníku 1.ligy získal již 15 kanadských bodů (5+10). Ten je také nejtrestanějším hráčem se 72 trestnými minutami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka - Trefný, Hlubuček, Brňák, Zmeškal, Mazanec, Révay, Mašek - Seman, Sikora, Boušek - Eiselt, Mikšovic, Davídek - Ton, Charousek, Freiberg - Hafenrichter, Fiala, Stoklasa.

IHC Písek: Pinkas - Procházka, Kalečík, Tůma, Vráblík, Výborný, Jan Kudrna, Vomela, Všetečka - Polodna, Zdráhal, Kellner, Pšurný, Jiří Kudrna, Ježek, Dragoun, Fadrný, Diviš, Bauer.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM