Přichází přímý boj o 9.příčku

Jindřich Poledna | 20.01.2011 | |

Přichází přímý boj o 9.příčku

Po minisérii dvou proher čeká na kadaňský tým celek Vrchlabí, který také poslední 2 utkání prohrál. Vzhledem k napjaté situaci na čele skupiny B se bude hrát o 6 bodů, při výhře Kadaně se domácí tým posune na 9.příčku, při eventuelní prohře se Kadaň může propadnout až na 13.příčku nezaručující boje o playoff. Utkání začíná v 17 hodin. Přijďte i Vy podpořit svůj tým, každý hlas navíc, který požene naše hráče vpřed, týmu pomůže!

 
SK Kadaň – HC Vrchlabí
39. kolo 1. ligy – sobota 22. ledna 2011 - 17:00
HC Vrchlabí 1. liga
Průběžné pořadí 9. (54 bodů)
Celková bilance 14-3-6-15
Nejvyšší výhra 5:1 (s Chrudimí)
Nejvyšší prohra 0:6 (s Ústím)
Nejproduktivnější hráč Tvrdek Kamil (9+17)
Úspěšnost gólmanů Koutský Vladislav (93,24%)
Průměr obdržených branek Koutský Vladislav (2,28)

Vzájemné zápasy v letošní sezóně

Kadaň se s Vrchlabím potkala poprvé v 9.kole, kdy doma vyhrála jednoznačně 4:1. O branky se postarali Mikšovic, Freiberg, Szakal a Boušek. Druhé setkání proběhlo na vrchlabském stadionu ve 24.kole. Kadaň se vrátila s prázdnou po prohře1:3, jedinou branku Kadaně vsítil Balázs. Poslední zápas loňského roku odehrála Kadaň na ledě Vrchlabí a příjemně překvapila výhrou 4:1.

Vrchlabí v číslech

Vrchlabí vstřelilo v 38 kolech 93 branek, což je přesně o 18 méně než Kadaň. Obrana inkasovala 102 gólů, celková bilance Vrchlabí je tak mínus 9.

Vrchlabí po čtyřech výhrách poslední dva zápasy prohrálo a umožnilo tak ostatním týmům se bodově dotáhnout. Pokud domácí Kadaň na svém ledě uspěje, posune se právě před Vrchlabí na 9.příčku. Vzhledem k nadupanému čelu skupiny B se dá jednoznačně říci, že se bude hrát o 6 bodů.

Na koho si dát pozor

V letošní sezóně kraluje střeleckým statistikám Kamil Tvrdek. Tento zkušený útočník nastřílel devět branek a na sedmnáct dokázal přihrát. Stejný počet branek nastřílel i Radek Hubáček, který přihrál svým spoluhráčům na 10 gólů. V obraně jednoznačně vede Petr Chaloupka. V letošním ročníku 1.ligy získal již 19 kanadských bodů (5+14). Nejtrestanějším hráčem je Jakub Drábek s 54 trestnými minutami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Sáblík - Trefný, Schmidt, Brňák, Zmeškal, Mazanec, Révay, Hlubuček - Seman, Sikora, Boušek - Eiselt, Mikšovic, Davídek - Ton, Charousek, Balázs - Hafenrichter, Fiala, Stoklasa.

HC Vrchlabí: Koutský - Poživil, Duben, Pácal, V. Drábek, Čížek, Matějíček, Hanzl, Zukal - Loskot, Hubáček, Beck - Látal, Filip, Urban - Bezouška, Vrtek, J. Drábek - Andres, Bláha, Tvrdek.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM