Míříme bojovat do Litoměřic

Jindřich Poledna | 17.01.2011 | |

Míříme bojovat do Litoměřic

V rámci 38.kola pojede bojovat tým SK Kadaň do Litoměřic. A bude bojovat o zlomení prokletí, neboť s tímto nováčkem jsme ve třech zápasech zatím ještě plně nebodovali. Náš soupeř navíc nahlásil ofenzivní posilu, kterou je Pavel Mrňa. Jedině bodový zisk zajistí Kadani stálý kontakt se špičkou skupiny B a možnost získat co nejlepšího soupeře pro případné playoff. Utkání se odehraje ve středu 19.ledna, začátek je v 18 hodin. A my jej můžeme sledovat pomocí online přenosu.

 
HC Litoměřice – SK Kadaň
38. kolo 1. ligy – středa 19.1.2011 - 18:00
HC Litoměřice 1. liga
Průběžné pořadí 13. (50. bodů)
Celková bilance 10-8-4-15
Nejvyšší výhra 6:1 (s Hradcem Hrálové )
Nejvyšší prohra 1:8 (v Havlíčkově Brodě)
Nejproduktivnější hráč Petr Šinágl (7+19)
Úspěšnost gólmanů Martin Volke (91,89 %),
Průměr obdržených branek Martin Volke (3,14),

Vzájemné zápasy v letošní sezóně

První vzájemné střetnutí se odehrálo ve 3.kole na ledě Litoměřic. Kadani se nepodařilo vsítit ani branku, prohrála 0:2, obě branky domácích vstřelil Kloz. Odveta se hrála v 18.kole, Kadaň vedla 3 minuty před koncem 2:0, přesto se hostům podařilo šťastně vyrovnat a v prodloužení dokonce vybojovat druhý bonusový bod. Branky Kadaně vsítili Novák a Hlubuček. Zatím poslední vzájemné střetnutí se uskutečnilo v 31.kole a Kadaň znovu doma podlehla – tentokráte 3:4 po trestných stříleních.

Litoměřice v číslech

Litoměřice vstřelily v 36 kolech 97 branek, což je přesně o 12 méně než Kadaň. Obrana inkasovala 118 gólů, celková bilance Litoměřic je tak mínus 21.

Litoměřice poslední dobou šlapou jako dobře namazaný stroj. Ze 4 posledních zápasů všechny vyhrály a po zásluze stoupají pomalu, ale jistě, tabulkou vzhůru. Kadaň tak nečeká rozhodně jednoduché utkání, Litoměřice jsou favorit, ale Kadaň by měla bodovat, neboť každý ztracený bod se soupeřem bojujícím také o playoff může být klíčový.

Na koho si dát pozor

V letošní sezóně kraluje střeleckým statistikám Petr Horčička. Tento zkušený útočník nastřílel třináct branek a na čtyři dokázal přihrát. V obraně jednoznačně vede exkadaňský Milan Vobořil. V letošním ročníku 1.ligy získal již 18 kanadských bodů (7+11). Nejtrestanějším hráčem je Petr Přeučil se 48 trestnými minutami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Jarina (8. Závorka) - Brňák, Zmeškal, Mazanec, Révay, Přindiš, Schmidt - Charousek, Davídek, Ton - Hafenrichter, Rohan, Stoklasa - Sikora, Seman, Boušek - Balász, Mikšovic, Eiselt - Fiala, Trefný .

HC Litoměřice: Salfický - O. Kříž, Evan, Martinka, Sklenička, Kolbaba, Vobořil, Přeučil, Mizera - Gengel, Šinágl, Tvrzník - Horčička, Slížek, Hašek - Mrňa, Zíma, Heinisch - Kauschitz, Hlusička, Novák.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM