Míříme dobývat Krkonoše - čeká nás Vrchlabí

Jaroslav Svoboda | 30.11.2010 | |

Míříme dobývat Krkonoše - čeká nás Vrchlabí

K a d a ň - Dobývat drsné hory zajíždí kadaňští hokejisté. Ve Vrchlabí je čeká v první prosincový podvečer roku 2010 napínavý souboj s domácím výběrem. Naši hokejisté míří sice na led soupeře, se kterým úzce nesousedí v tabulce, nicméně v případě neúspěchu je Vrchlabští mohou v prvoligovém žebříčku přeskočit. Není nutno příliš připomínat, že venku se borcům v černožlutých barvách příliš nedaří. Zatímco v domovském prostředí svěřence Mikuláše Antoníka stínají soupeře jednoho po druhém, venku si připsali pouhých šest bodů a jsou druhým nejméně bodujícím týmem z kluzišť soupeřů. Ve Vrchlabí je tedy co napravovat.

 

Vrchlabským hokejistům se v poslední době začalo bodově dařit a ze čtyř předchozích utkání ligy získali devět bodů. Dvakráte pak udrželi čisté konto a střelcům Kadaně tak vyvstává sebevědomý cílem - rozmetat dobrou defenzívu soupeře z poslední doby. Bilance dvou vstřelených branek na zápas z posledních čtyřech utkání, a to i včetně vítězného nájezdu s Hradcem Králové, sice nedává příliš optimismu, jenže v prvním vzájemném utkání dokázali Kadaňští nastřílet Vrchlabí během čtrnácti minut čtyři branky.

Možná klíčovým pro celé utkání bude uhlídat vysoce produktivního útočníka Kamila Tvrdka, který nasbíral již 19 kanadských bodů a v dresu soupeře nemá v kanadském bodování konkurenci. Střelecky se poměrně daří i dvojici útočníků Rusnák - Hubáček, z obránců vyčnívá v ofenzivní činnosti Petr Chaloupka. Mezi tyčemi celku z Krkonoš je jedničkou kvalitní Vladislav Koutský.

Kromě duelu s Olomoucí se vrchlabským hráčům daří v posledních kolech nástupy do zápasů. Proti Písku vstřelil úvodní gól zápasu již ve 3. minutě Rusnák (později se ukázalo, že jde o vítěznou trefu), s Chrudimí si Vrchlabí vypracovalo třígólový náskok dokonce během úvodních patnácti minut. A na závěr, v posledním kole v Litoměřicích si hosté mohli pohvizdovat veselé písničky již po pěti minutách. To totiž zásluhou Bezoušky a Chaloupky vedl náš příští soupeř již 2:0 a náskok už nepustil.

Kadaň tedy rozhodně nečeká nic jednoduchého. Vrchlabí se začíná zvedat herně i výsledkově a je otázkou, zda se našim borcům podaří poslat soupeře zase na slepou kolej. Zápas začíná ve středu 1. prosince v 18:00 a sledovat jej můžete jako vždy na serveru www.onlajny.cz.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM