Podaří se vybrat medvědí noru?

Jindřich Poledna | 26.11.2010 | |

Podaří se vybrat medvědí noru?

Těžký zápas čeká v sobotu kadaňské hokejisty. Ti cestují na led středočeského Berouna, se kterým sehrávají v posledních letech urputné bitvy většinou bez valné hokejové krásy. Beroun je před Kadaní o 5 bodů a vítězství by oběma celkům velmi pomohlo vyhlídkám na playoff. Beroun v letošní sezóně působí velmi svěže, týmu se daří a neměl téměř žádné velké výsledkové výkyvy. A právě díky tomu se usadil na šesté příčce. Kadaň jede hrát do Berouna o hodně, fandit jí můžete od 17:30. Jako obvykle budeme utkání přenášet online.

 
HC Beroun - SK Kadaň
22. kolo 1. ligy – sobota 27.11.2010 - 17:30
HC Berounští Medvědi 1. liga
Průběžné pořadí 6. (36. bodů)
Celková bilance 9 vítězství, 4 výhry v pr., 1 prohra v pr. , 7 prohry.
Nejvyšší výhra 6:2 (s Hradcem Králové)
Nejvyšší prohra 1:6 (v Benátkách)
Nejproduktivnější hráč Jaroslav Nedvěd (5+10)
Úspěšnost gólmanů Dominik Furch (94,06 %), Filip Novotný (91,83%).
Průměr obdržených branek Dominik Furch (2,16), Filip Novotný (2,86).

Beroun v číslech

Beroun, ač na šesté příčce, má zápornou bilanci skóre. Jen Písek, Vrchlabí a Litoměřice vsítili míň branek. Doma se Medvědům daří, z deseti utkání vyhráli sedm v základní době a jedno po prodloužení. Beroun je favorit utkání, Kadani se venku podařilo vyhrát zatím jen dvakrát.

Kadaň v 7.kole porazila Beroun na domácím Ledě 4:2, branky vsítili Ton, Fiala, Boušek a Balázs.

Na koho si dát pozor

Nejproduktivnějším hráčem HC Beroun je obránce Jaroslav Nedvěd s 15 kanadskými body. Ten vládne klubovým statistikám jako obránce i jako nevylučovanější hráč. Nejlepším střelcem týmu je však úročník Jiří Hašek se sedmi trefami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Hylák - Schmidt, Trefný, Szakal, Hlubuček, Mazanec, Révay, Přindiš, Zmeškal - Eiselt, Mikšovic, Novák - Rohan, Charousek, Boušek - Balázs, Klíma, Bursík - Mužík, Klíma, Tsyganov.

HC Beroun: Falter - Zacpálek, Jelínek, Husák, Nedvěd, Jebavý, Piskáček, Malý – Besser, Pavel, Kupec – Novotný, Hašek, Valský – Vlček, Rudovský – Hafenrichter, Melka, Pacovský

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM