Kadaň má velkou šanci získat náskok

Jindřich Poledna | 12.11.2010 | |

Kadaň má velkou šanci získat náskok

Trhnout se od pronásledovatů a získat náskok do dalších utkání má možnost v sobotu celek SK Kadaň. Soupeřem je celek Litoměřic, kterému se na ledě soupeřů moc nedaří a navíc má stejný počet bodů jako domácí. Do branky Litoměřic se může postavit plzeňský Přikryl, díky jehož hostování do Litoměřic se provalil problém s registracemi hráčů v extralize. Utkání začíná v 17 hodin a my pro Vás připravujeme ONLINE přenos.

 
SK Kadaň - HC Litoměřice
18. kolo 1. ligy – sobota 13.11.2010 - 17:00
HC Litoměřice 1. liga
Průběžné pořadí 10. (24. bodů)
Celková bilance 5 vítězství, 4 výher v pr., 1 prohry v pr. , 7 proher.
Nejvyšší výhra 6:1 (s Hradcem Hrálové )
Nejvyšší prohra 2:8 (v Třebíči)
Nejproduktivnější hráč Martin Heinisch (4+7), Petr Horčička (9+2), Ladislav Slížek (5+6).
Úspěšnost gólmanů Martin Volke (93,17 %),
Průměr obdržených branek Martin Volke (2,65),

Poslední čtyři zápasy

14.kolo Písek - Litoměřice 1:2sn

15.kolo Litoměřice - Olomouc 0:5

16.kolo Litoměřice - Chrudim 1:4

17.kolo Litoměřice – Tábor 4:3sn

Litoměřice v číslech

Litoměřice v letošní sezoně vstřelili 41 branek, což je přesně o 10 méně něž Kadaň. Obrana inkasovala 48 branek, celková bilance Litoměřic je tak mínus 7.

Doma se Litoměřice představili devětkrát, prohrály však jen dva zápasy. Na ledě soupeřů odehrály Litoměřice osm zápasů. A vyhrály dvakrát. Celkem tedy získaly 24 bodů, stejně jako Kadaň. Celkově jim patří spolu díky skóre 10.místo.

Na koho si dát pozor

V letošní sezóně kraluje střeleckým statistikám Petr Horčička.Tento zkušený útočník nastřílel devět branek a na dvě dokázal přihrát. V obraně jednoznačně vede exkadaňský Milan Vobořil. V letošním ročníky 1.ligy získal již 8 kanadských bodů (4+4).

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka (Hylák) - Přindiš, Trefný, Zmeškal, Hlubuček, Mazanec, Szakal, Schmidt - Eiselt, Kadlec, Boušek - Balázs, Charousek J., Bursík - Rohan, Ton, Freiberg - Mužík, Klíma, Novák.

HC Litoměřice: Přikryl (Volke) - Kubát, O. Kříž, Stříteský, Macek, Vobořil, Martinka, Brož - Hašek, Šinágl, Tvrzník - Heinisch, Slížek, Horčička - Rod, Rindoš, Přeučil - Doležal, Hlusička, Novák.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM