Do Kadaně zavítá Mora

Karel Moulis | 05.11.2010 | |

Do Kadaně zavítá Mora

Již jednou se v letošní sezóně tito soupeři potkali. Hned v prvním kole, Olomouc tehdy vyhrála doma těsně 4:3. Je tedy čas vyrovnat účty! Severočeši se můžou bodově dotáhnout na svého soka. Přijďte proto podpořit svůj tým i vy, zápas se odehraje v sobotu 6. listopadu od 17.00 v Kadani.

 
SK Kadaň – HC Olomouc
16. kolo 1. ligy – sobota 6.11.2010 - 17:00
HC Olomouc 1. liga
Průběžné pořadí 8. (24. bodů)
Celková bilance 6 vítězství, 1 výhra v pr. , 1 výhra po sn. , 5 porážek, 1 prohra v pr. , 1 prohra po sn.
Nejvyšší výhra 5:0 (v Litoměřicích )
Nejvyšší prohra 2:4 (v Táboře)
Nejproduktivnější hráč Milan Ministr (3+8)
Úspěšnost gólmanů Štefan Žigárdy (92,75%)
Průměr obdržených branek Štefan Žigárdy (2,24)

Poslední čtyři zápasy

12.kolo Písek – Olomouc 1:4

13.kolo Tábor - Olomouc 4:2

14.kolo Olomouc - Chrudim 3:2sn

15.kolo HC Litoměřice – Olomouc 0:5

Olomouc v číslech

Mora má třetí nejlepší obranu.Inkasovala 33 branek, jen o jednu více než první Jihlava. V útoku už to tak slavné není, 38 branek řadí Olomouc až na devátou pozici.

Doma se Olomouc představila osmkrát, vyhrát v základní hrací době se jí podařilo jen třikrát. V prodloužení pak dokázala Mora urvat body dvakrát, a také dvakrát podlehla svému soupeři. Sečteno podtrženo, patnáct bodů a desátá pozice v tabulce domácích zápasů.

Na ledě soupeřů odehrála Olomouc sedm zápasů. Tři body si odvezla ve třech zápasech a čtyřikrát svému soupeři podlehla. Olomouc tedy vyválčila devět bodů, v tabulce venkovních zápasů jí patří šestá pozice. Olomouc tedy celkově nasbírala 24 bodů a patří jí osmá pozice.

Na koho si dát pozor

V letošní sezóně kraluje Olomouckým statistikám, řeč je o Milanu Ministrovi.Tento vytáhlý útočník nastřílel tři branky a na dalších osm dokázal přihrát. Dalším kdo by mohl ohrozit branku Kadaně je Michal Černý. Tento sedmatřicetiletý zkušený útočník letos nastřílel pět branek a na čtyři přihrál. Prozatím vévodí tabulce střelců Olomouce. Třetím do party je Jakub Bartoň. Nejproduktivnější bek Olomouce, vstřelil dvě branky a u pěti asistoval.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka - Schmidt, Trefný, Szakal, Hlubuček, Mazanec, Přindiš, Zmeškal, Novák V. - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Ton, Rohan, Freiberg - Mužík, Kadlec, Klíma.

HC Olomouc: Žigárdy – Bořuta, Ondrušek, Janáček, Vyrůbalík, Koma, Nedbálek, Bartoň, Lhotský – Záhorovský, Kucharczyk, Polodna – Černý, Brančík, Řípa – Pekr, Ministr, Zbořil – Smejkal, Domin, Haluza.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM