Kadaň zavítá na led nováčka HC Litoměřice

Ondřej Bubela | 21.09.2010 | |

Kadaň zavítá na led nováčka HC Litoměřice

Po úspěšném domácím utkání s Chrudimí čeká naše hokejisty nováček soutěže HC Stadion Litoměřice. Své první prvoligové utkání Stadion nezvládl a prohrál v Chrudimi po sympatickém výkonu 3:2, avšak v dalším zápase hráči Stadionu dokázali urvat 1 bod v nám dobře známém Táboře.

 

Tým disponuje mladým kádrem ,který je doplněn o „ostřílené“ borce, kteří brousí už nějaký ten pátek prvoligový led. Za zmínku stojí např: Milan Vobořil, který před lety oblékal i dres našeho celku a loňskou sezonu strávil v Ústí. Útočné řady posílil exberounský Ladislav Slížek, který bude rozhodně pilně zaměstnávat naší obranu.

V přípravě jsme se Stadionem odehráli dva zápasy, přičemž v první utkání jsme vedli již 3:0, nicméně to byli hosté, kteří si odvezli výhru 3:4, stejný výsledek jsme mohli vidět i v posledním přípravném zápase, ve kterém se naopak radovali naši hokejisté.

Utkání slibuje vyrovnanou podívanou, mnoho osobních soubojů a jak všichni pevně věříme nějakou branku v litoměřické brance. O tom jestli přivezou naši hokejisté první venkovní body se můžete přesvědčit ve STŘEDU 22.9 v 18:00, buďto přímo na nově otevřeném litoměřickém stadionu a nebo prostřednictvím online přenosu.

Sestavy z minulého zápasu:

SK Kadaň: Závorka - Schmidt, Szakal, Trefný, Revay, Mazanec, Hlubuček, Všetečka, Přindiš - Balázs, Bauer, Bursík - Rohan, Mikšovic, Boušek - Eiselt, Kadlec, Radulay - Ton, Fiala, Mužík.

HC Stadion Litoměřice: Volke - Evan, O. Kříž, Stříteský, Macek, Vobořil, Kolbaba, Brož, Martinka - Hašek, Šinágl, Tvrzník, Heinisch, Slížek, Horčička, Novák, P. Kříž, Kloz, Doležal, Hlusička, Přeučil.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM