Proti Medvědům si Kadaň může vysloužit pojistku účasti v play-off

Jakub Coufal | 29.01.2010 | |

Proti Medvědům si Kadaň může vysloužit pojistku účasti v play-off

Kadaň se 3 zápasy před koncem utká o možnost zajistit si předkolo play-off. Na svém ledě totiž přivítá třináctý Beroun, který na černožluté ztrácí 4 body a v případě prohry by se již na Kadaňské nemohl dotáhnout. Hokejisté královského města oproti tomu chtějí ještě zabojovat o první osmičku 1. ligy, ovšem nedílnou součástí takového plánu je zisk plného počtu bodů v nadcházejícím střetnutí. Důležité měření sil začíná v sobotu 30. ledna od 17:00 v Kadani.

 
SK KADAŇ - HC BEROUNŠTÍ MEDVĚDI
44. kolo 1. ligy – sobota 30. ledna 2010 – 17:00
HC Berounští Medvědi 1. liga
Průběžné pořadí 13. (56 bodů)
* Celková bilance 14-2-10-17
* Bilance doma 10-1-5-6
* Bilance venku 4-1-5-11
Nejvyšší výhra
Nejvyšší prohra
Nejproduktivnější hráč David Švagrovský (10+15)
Nejlepší střelec Ladislav Vlček (11+10)
Nejvíce asistencí Martin Kupec (2+16)
Úspěšnost gólmanů Lukáš Cikánek (94,17%)
Průměr obdržených branek Lukáš Cikánek (1,96)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Medvědů

V Berouně se bije na poplach a uskutečňuje mobilizace nejvyššího kalibru. S 4 bodovou ztrátou jsou Medvědi nejhůře postaveným účastníkem souboje o vyřazovací boje, ale v hokeji je možné cokoli. Právě proto vkládají Berounští veškeré naděje do duelu s Kadaní, případná výhra by je totiž posunula mnohem blíže vysněné účasti v play-off. V sobotu tak můžeme očekávat tuhý boj, protože silné šelmy se nevzdají do poslední minuty. Pro Severočechy by mohl hrát fakt, že Medvědi se v tabulce venkovních zápasů nacházejí až na předposledním místě, ale jako důrazné varování musí působit nedávná loupež bodů v Šumperku či domácí vydřená remíza s Chomutovem. Hokejisté Berouna se utkají ještě se Znojmem a na poslední kolo jedou do Vrchlabí.

Sestavy z posledních utkání:

HC Berounští Medvědi:
Novotný - Nedvěd, Bolf, Vojta, Procházka, Růžička, Jelínek, Braniš, Vlček, Diviš, Luňák, Pavel, Švagrovský, Rudovský, Krätzer, Šinágl, Besser, Tůma, Tvrzník, Fiedler, Karpov.

SK Kadaň:
Jarina (Štěrba) - Szakál, Prošek, Brňák, Zmeškal, Hlubuček, Schmidt, Kloz - Balázs, Bauer, Tsyganov, Gombár, Charousek, Boušek, Seman, Domin, Fiala, Ton, Freiberg, Mužík.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM