Je na čase ukázat, že i Kadaň umí vyhrávat

Jakub Coufal | 10.11.2009 | |

Je na čase ukázat, že i Kadaň umí vyhrávat

Když hrála Kadaň s Hradcem Králové poprvé, klesla po utkání na poslední příčku. Nyní by situace mohla být trochu pozměněná. Severočeši již níže spadnout nemohou, proto by se v dalším měřením s Východočechy mohli naopak zhoupnout ode dna. O premiérové vítězství na lavičce Kadaně stojí dozajista i hlavní kouč Antonik, který své svěřence připravil na duel, ve kterém bude favoritem celek hostů. Boj o z mrtvých vstání začne ve středu 11. listopadu od 18:00 v Kadani.

 
SK KADAŇ – HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ
19. kolo 1. ligy – středa 11. listopadu 2009 - 18:00
HC VCES Hradec Králové 1. liga
Průběžné pořadí 4. (32 bodů)
* Celková bilance 8-2-4-4
* Bilance doma 5-2-1-1
* Bilance venku 3-0-3-3
Nejvyšší výhra 6:1 (doma s Havlíčkovo Brodem)
Nejvyšší prohra 1:5 (doma s Jihlavou)
Nejproduktivnější hráč Martin Koudelka (4+15)
Nejlepší střelec Daniel Volráb a Vít Budínský (7+6)
Nejvíce asistencí Martin Koudelka (4+15)
Úspěšnost gólmanů Filip Luňák (93,36%)
Průměr obdržených branek Filip Luňák (2,33)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Hradce

Pokud se celku Energetiků nepovedl ideálně vstup do prvoligové soutěže, je již vše dávno zapomenuto. Východočeši se kvalitními výkony postupně propracovali až na 4. místo tabulky, které by určitě neradi opustili. Jako vizitku obraně Severočechů vyslali Hradečtí do Kadaně formou výsledku z posledního duelu. Hradec Králové totiž v posledním kole přestřílel Brod pětibrankovým rozdílem a vytvořil si tak letošní nejvyšší výhru do statistik.

Poslední ligová klání:

14. kolo: CHR - HKR 4:0
15. kolo: HKR - ZNO 2:3sn.
16. kolo: HKR - CHM 3:2pr.
17. kolo: JIH - HKR 4:3
18. kolo: HKR - HBR 6:1

Vzájemná klání

Do branky Kadaně se v Hradci postavil Závorka a domácí si na něm ze začátku mohli vylámat zuby. Překonat se jim ho podařilo v 18. minutě, kdy Volráb využil přesilovou hru. Kadaň se v druhé třetině snažila vyrovnat, ale po faulu se Hradec díky trestnému střílení vzdálil již o dvě branky. První gól Kadaně vsítil ve 37.minutě Šíp. Jenže vstup do poslední části Kadani nevyšel a Hradec šel ve 43. minutě opět do dvou brankového vedení. V 51.minutě vykřesal jiskřičku naděje Boušek, když snížil na 3:2. Jenže to bylo z kadaňské strany vše a Severočeši po další prohře tehdy spadli až na samé dno tabulky.

Sestavy z posledních utkání:

HC VCES Hradec Králové:
Luňák - Pazdera, Křetínský, Hendrich, Seidl, Táborský, Čáp, Klement - Hruška Jan, Roubík, Kadlec, Budínský, Koudelka, Moskal, Florian, Rapáč, Hruška Ondřej, Šejnoha, Macháň, Berger

SK Kadaň:
Jarina - Ťupa, Zmeškal, Szakal, Schmidt, Hartmann, Hlubuček, Knyazev, Spitzer - Balázs, Kuběna, Boušek - Rohan, Bursík, Polanský - Gombár, Charousek, Fábry - Malát, Bauer, Freiberg

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM