Odvety v 1. lize začne Kadaň doma s Rebely

Jakub Coufal | 30.10.2009 | |

Odvety v 1. lize začne Kadaň doma s Rebely

První část základní části je za námi, proto přichází nevyhnutelné odvety. Kadaň se v rámci 1. kola podívala do Havlíčkova Brodu, proto nyní přijedou na návštěvu právě Rebelové. Soupeři se v posledních duelech také zrovna oslnivě nedařilo, proto potřebuje k pojištění pozice uprostřed tabulky nutně bodovat. Severočeši nemohou mít odlišný cíl, neboť se po předchozí domácí prohře opět propadli a k posunu do vyšších pater je zisk bodů podmínkou. Vyrovnaný duel začně v sobotu 31. října od 17:00 v Kadani.

 
SK KADAŇ – HC REBEL HAVLÍČKŮV BROD
16. kolo 1. ligy – sobota 31. října 2009 - 17:00
HC Rebel Havlíčkův Brod 1. liga
Průběžné pořadí 9. (19 bodů)
* Celková bilance 5-2-0-8
* Bilance doma 3-1-0-4
* Bilance venku 2-1-0-4
Nejvyšší výhra 5:1 (doma s Benátkami)
Nejvyšší prohra 0:4 (doma s Vrchlabím a Olomoucí)
Nejproduktivnější hráč Miroslav Třetina (7+8)
Nejlepší střelec Miroslav Holec (8+5)
Nejvíce asistencí Tomáš Svoboda (4+9)
Úspěšnost gólmanů Jaroslav Suchan (90,48%)
Průměr obdržených branek Jaroslav Suchan (3,31)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Rebelů

Ačkoliv hokejisté Havlíčkova Brodu často střídají úspěchy se ztrátami bodů, proti silným soupeřům dokáží hrát velice vyrovnaný hokej. Důkazem je nedávný triumf nad Chomutovem, který na ledě Rebelů nestačil a odvezl si nepříjemnou první prohru v poměru 4:1. Havlíčkobrodští si vzápětí zkusili úděl hráčů KLH v duelu s Jihlavou, která doma vyhrála totožným výsledkem. Poslední kolo pak rebelové odehráli doma s Ústím, které řádně potrápili. Jeden z favoritů soutěže vyhrál až po těžkém boji 2:4.

Poslední ligová klání:

11. kolo: HBR - CHR 1:3
12. kolo: ZNO - HBR 6:4
13. kolo: HBR - CHM 4:1
14. kolo: JIH - HBR 4:1
15. kolo: HBR - UNL 2:4

Vzájemná klání

V 1. kole soutěže Brodští od začátku nastolili nátlakovou hru, což se jim vyplatilo v podobě vedení o 2 branky. Kadaň dokázala zareagovat rovněž aktivní hrou, odměnou bylo srovnání kroku na 2:2, ale o veškeré naděje přišla hned z kraje závěrečné části. Severočeši se trojicí slepených gólu sami připravili o možnost na úspěch v dobře rozehraném klání. Utkání bylo prakticky rozhodnuto, došlo už jen ke kosmetickým úpravám skóre na každé straně. Kadaň si tak od Rebelů vezla na úvod ligy nepříjemnou prohru 6:3, když gólové zásahy černožlutých zaznamenali postupně Ťupa, Šíp a Fábry.

Sestavy z posledních utkání:

HC Rebel Havlíčkův Brod:
Suchan (Linhart) – Vyhlídal, Šulc, Jebavý, Špelda, A. Jelínek, Soldán, Pavlík, Horváth – Holec, Borovanský, Ondráček, Smith, Endál, Třetina, Stromko, Dušátko, Svoboda, Vylíčil, Knotek Trdlovec

SK Kadaň:
Hronek - Ťupa, Kloz, Schmidt, Szakal, Knyazev, Hlubuček, Zmeškal, Spitzer, Indra, Šíp, Boušek, Balázs, Charousek, Kadlec, Gombár, Bauer, Polanský, Malát, Stehlík, Fábry

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM