Ostrý start nás čeká na ledě Rebelů

Jindřich Poledna | 11.09.2009 | |

Ostrý start nás čeká na ledě Rebelů

K prvnímu soutěžnímu zápasu sezóny 2009-10 nastoupí SK Kadaň v sobotu 12. září v 17 hodin na ledě celku HC Rebel Havlíčkův Brod. Tým trenéra Gudase má jasný cíl - potvrdit vzrůstající formu konce přípravy, ukázat, že se kádr sehrál a urvat minimálně bod. Velká část klubů během přípravy posílila a liga bude letos ještě více vyrovnanější než v loňské sezóně. Proto bude každý bod z ledu soupeře velmi ceněný. Při pohledu na soupisku Kadaně musí srdce každého skalního fandy zaplesat. Máme asi nejsilnější tým od doby působení v 1.lize, tým by měl v klidu proplouvat někde ve středu tabulky.

 

Kádr HC Rebel Havlíčkův Brod

Trenéři Rebelů Mgr.Petr Novák a Radoslav Svoboda připravili pro novou sezónu velice mladý celek. Přesto se tým po posledním přípravném utkání, kdy porazil doma Slavii Praha 6:3 netají ambicemi zahrát si play-off. Branku týmu z Vysočiny bude hájit jako jednička zkušený Jaroslav Suchan, záda by mu měl krýt o osm let mladší Tomáš Linhart.
Mládí převládá především v obraně, většině hráčů je do 20 let. Oporami zadních řad budou především kapitán Michael Vyhlídal s Jakubem Šulcem. V útoku by se měl nejvíce prosazovat všemi mastmi mazaný Lukáš Havel, v kanadském bodování mu bude jistě šlapat na paty i Miroslav Třetina. Velkou neznámou je sázka na Kanaďana Chrise Smithe.

Příprava celku HC Rebel Havlíčkův Brod

Tým z Vysočiny měl v přípravě relativně kvalitní celky. Kromě několika zápasů s druholigovými týmy sehrál dvojzápas se Slávií (vysoká prohra v Praze 0:6 a překvapivá výhra doma 6:3), prohrál doma se Spartakem Moskva 2:5 a vysoko prohrál také s Třebíčí (0:6). Tu na domácím ledě ale dokázal porazit 5:3. S konečným stavem 4-3-3 mohli být trenéři spokojeni.

Předpokládané sestavy:

SK Kadaň:
Hronek (Jarina) - Ťupa, Hlubuček, Spitzer, Revay, Višňák, Knyazev, Zmeškal, Schmidt, Malát, Pražák, Fábry, Gombár, Šíp, Boušek, Balázs, Charousek, Polanský, Kuběna, Bauer, Indra.
HC Rebel Havlíčkův Brod:
Suchan (Linhart) – Vyhlídal, Soldán, Šulc, Jelínek, Jebavý, Pavlík, Horváth, Moščic- Borovanský, Třetina, Havel – Holec, Stromko, Ondráček – Trdlovec, Knotek, Svoboda – Smith, Dušátko, Němec.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM