Utkání s Táborem předčasně ukončeno

Martin Gahler | 27.08.2009 | |

Utkání s Táborem předčasně ukončeno

K a d a ň - Po zrušeném utkání s Ústím nad Labem se domácí těšili na dalšího soupeře, ale bohužel ani tentokrát jim štěstí nepřálo. Zápas začal svižně a již v čase 5:08 otevřel skóre Karel Ton střelou z nulového úhlu. Hosté se dočkali vyrovnání o 10 minut později, kdy v přesilovce propasíroval puk za Hronka Martin Havran. Více se toho již v dnešním zápase nestihlo, protože v čase 22:12 kdy seděl na trestné lavici Kocek a hosté měli hrát další přesilovou hru, byl poškozen led natolik, že hlavní sudí zápas předčasně ukončil. Po ukončení zápasu se jela jetě zkušebně trestná střílení, které domácí po devíti sériích vyhráli v poměru 6:2. Za hosty se prosadil Štrba hned v první sérii a Červený v šesté. Kocar nastřelil tyč a David nedorost si zapomněl vzít puk. Za domácí byli úspěšní Fábry, Bauer, Ťupa, Pék, Kadlec, Spitzer.

 
0.kolo, čtvrtek 27.8.2009
Sportovní klub Kadaň - HC Tábor  1:1  (1:1, -:-, -:-)
Branky a nahrávky: 6. Ton (Pék) - 16. Havran (Gajda). Vyloučení: 5:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 150. Průběh utkání: 1:0, 1:1.
Sportovní klub Kadaň: Hronek - Ťupa, Hlubuček, Spitzer, Kocek, Kloz, Zmeškal, Boguský, Indra, Mužík, Pražák, Fábry, Stehlík, ton, Pék, Balázs, Kadlec, Polanský, Freiberg, Bauer.
HC Tábor: Kučera - Kudrna, Klement, Kanov, Zíb, Vomela, Havran, Martínek, Gajda, Padělek Aleš, Štrba, Padělek Ivan, Kocar, Voříšek, Nedorost, Mrkvička, Matušík, Minařík, Kuchejda, Červený, Stejskal.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM