Hokejisté Kadaně remizovali s Berounem

Ondřej Kubát | 13.08.2009 | |

Hokejisté Kadaně remizovali s Berounem

K a d a ň - Remíza 1:1 se zrodila v pátém přípravném utkání hokejistů prvoligové Kadaně. Na domácím ledě dokázali svěřenci trenéra Gudase vstřelit Berounu jedinou branku, konkrétně z hokejky Radka Šípa. To vše se ale odehrálo v době, kdy už Beroun vedl. Odveta na kluzišti soupeře je na programu už příští týden ve čtvrtek. Ještě předtím si Kadaň zahraje v Benátkách nad Jizerou. Tam pocestují Severočeši v úterý.

 
0.kolo, čtvrtek 13.8.2009
Sportovní klub Kadaň - Medvědi Beroun 1933  1:1  (0:0, 0:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 41. Šíp (Gombár, Boušek) - 37. Luňák (Šinágl, Novotný). Rozhodčí: Zubzanda. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 200. Průběh utkání: 0:1, 1:1.
Sportovní klub Kadaň: Hronek - Lang, Hlubuček, Višňák, Boguský, Zmeškal, Kloz, Gudas, Kocek, Stehlík, Kadlec, Indra, Gombár, Šíp, Boušek, Balázs, Bauer, Ton, Freiberg, Kalinovič, Miklovič.
Medvědi Beroun 1933: Štelmach - Vošmik, Nadvěd, Javorek, Malý, Vejvoda, Šafář, Stejskal, Tvrzník, Novotný, Šinágl, Rudovský, Vlček, Karpov, Švagrovský, Rybecký, Kupec, Luňák, Kratzer, Jonáš, Bessonov.

Komentář k zápasu

Tři výhry, jednu prohru a jednu remízu zatím mají na kontě v přípravných zápasech hokejisté prvoligové Kadaně. A právě ona remíza se zrodila v posledním zápase proti Berounu. V první třetině se toho kromě tří vyloučení moc nestalo. Hosté si dvakrát vyzkoušeli hru v početní převaze, jednou se tato výhoda naskytla i domácím. Nicméně bez gólového efektu. Na úvodní trefu se proto muselo čekat až do druhé dvacetiminutovky.

V sedmatřicáté minutě našel Šinágl Lukáše Luňáka, který dostal hosty do vedení. Kadaňským se nedařilo hlavně v koncovce. Přesto se v úvodu třetího dějství dočkali vyrovnání. Po asistenci Gombára s Bouškem se trefil Radek Šíp. Přestože si oba týmy vytvořily ještě několik šancí, branka už nepadla. Gólmani Hronek a Štelmach se předvedli v dobrém světle.

Na svěřence kouče Gudase čeká už v úterý od 18 hodin zápas v Benátkách nad Jizerou, ve čtvrtek si to potom rozdají opět na ledě soupeře s Berounem. Doma se Kadaň představí až v úterý 25. srpna, kdy hostí Ústí nad Labem.

Ondřej Kubát, Martin Gahler
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM