Trenéru Gudasovi se hlásilo 29 hráčů

Miroslav Lučan | 06.05.2009 | |

Trenéru Gudasovi se hlásilo 29 hráčů

Ihned po podpisu trenérské smlouvy se Leo Gudas ujal vedení letní přípravy. Která jako vždy bude rozdělena do několika částí, o průběhu vás budeme informovat. A-tým oproti loňské sezóně doznal několika změn, které se netýkaly pouze trenérských postů, ale i hráčského kádru.

 
Do Kadaně se vrací několik známých tváří. Z Karlových Varů na hostování přichází útočník Jakub Bauer a obránce Libor Hlubuček. Do útoku z Litvínova kadaňský odchovanec Vladislav Vrtek. Do týmu se připojilo několik nadějných juniorů.
I další sezónu bude hájit brankoviště opora loňské sezóny, který své kvality ukázal i v sousedním Chomutově Miroslav Hanuljak. Jistit ho bude Erik Štěrba a junior Jan Kaššák.
Jak jsme již dříve avizovali nové smlouvy podepsali David Balázs, Tomáš Polanský, Radek Šíp a Ladislav Boušek.
Bohužel však kádr opouští Petr Derfler a Miloš Kajer.

Do přípravy se zapojili:

brankáři:
Miroslav Hanuljak, Erik Štěrba, Jan Kaššák (jun)
obránci: Martin Szakal, Zbyněk Spitzer, Vojtěch Kloz, Martin Kocek, Bohdan Višňák, Jan Zmeškal, Pavel Boguský, Libor Hlubuček
útočníci: Davud Balázs, Radek Šíp, Ladislav Boušek, Tomáš Polanský, Roman Pražák, Jan Stehlík, Martin Kadlec, Tomáš Chyba, Petr Freiberg, Karel Ton, Jakub Bauer, Vladislav Vrtek, Vladimír Novák, Marek Indra (jun), Martin Kalinovič (jun), Jiří Bečvář (jun), Adam Kašpárek, Petr Miklovič (jun).
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM