Série nekončí, pouze se stěhuje do Kadaně

Jakub Coufal | 04.02.2009 | |

Série nekončí, pouze se stěhuje do Kadaně

Je čas zapomenout na předchozí boje a pokusit se začít od nuly. Severočeši po 2 duelech na ledě Hradce Králové prohrávají v sérii 0:2, přesto není předem nic ztraceno. Hlavním cílem Kadaně je bezesporu prodloužení hokejové sezóny minimálně o den déle. I s oslabeným a obměněným kádrem předvádí Kadaň sympatické výkony a podporu fanoušků si dozajista zaslouží. Černožlutí mohou do zápasu vstupovat s vědomím, že proti favoritovi nemají co ztratit. Duel, který rozhodne o délce domácí sezóny začíná ve čtvrtek 4. února od 18:00.

 
Jak tedy doposud vypadala série mezi Kadaní a Hradcem? V 1. měření sil začali domácí hokejisté velice rozpačitě, pouze nedostatek štěstí v koncovce připravil Severočechy o možné vedení. Po bezbrankové první půli zápasu se Energetici dočkali a do konce prostřední dvacetiminutovky rozhodli o vítězství, když do kabin odcházeli za stavu 3:0. V poslední části vykřesali hosté jiskřičku naděje vstřelením branky, přesto si Hradec náskok pohlídal a po chvíli ještě přidal pojistku na 4:1.

Oba týmy se během prvního střetnutí dostatečně seznámily a tak do dalšího souboje se již vstupovalo s menší dávkou nervozity. Hradec šel poměrně rychle do vedení 2:0, čímž dostával papírovým předpokladům. Dobrý výkon Kadaně a mírná nepozornost v řadách Východočechů způsobila, že hosté dokázali posléze vyrovnat. Do závěrečné třetiny se vstupovalo s očekáváním napínavé bitvy o vítěznou branku. Ačkoliv nebyli Severočeši daleko od úspěchu, přesto nakonec odjeli domů s prázdnou po těsné prohře 3:2.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM