Kadaňští se pokusí přibrzdit rozjeté Benátky

Jakub Coufal | 16.01.2009 | |

Kadaňští se pokusí přibrzdit rozjeté Benátky

Tým s dobrou formou a cílem postupu do vyřazovacích bojů se stane hostitelem Kadaně. Hokejisté z Benátek nad Jizerou prožívají stíhací jízdu, momentálně se dotáhli na příčky zajišťující play-off a určitě hodlají mířit ještě výše. V cestě jim tentokrát bude stát Kadaň, která v poslední době předvádí záživný hokej. Přímý souboj o bytí a nebytí začne v sobotu 17. ledna od 17:00 v Benátkách.

 

Aktuální stav kádru

Stíhací jízdu na play-off vyhlásili v Benátkách před Vánoci a předsevzetí se týmu daří obstojně dodržovat. Výsledkem je momentální 13. místo s pouhými 2 body ztráty na Kadaň.

Jedničkou kanadského bodování týmu a potažmo i nejlepším střelcem je Antonín Dušek (14+10). Shodný počet asistencí mají také Konečný, Vantuch a Procházka.
Jedničkou týmu je v Kadani dobře známý Stejskal s úspěšností přes 92,5%. Statistika průměru obdržených branek na zápas je také na velice slušné úrovni, těsně pod 2,5 branky. Připraveni na záskok byli v průběhu sezóny další muži s maskou, jmenovitě Fikrt s Nedvídkem.

Odehraná utkání v lize

Z posledních 7 odehraných klání pouhé 2 prohry s Ústím a Porubou. Časté bodové příděly pomáhají k stoupání tabulkou k vytouženým příčkám. Jako velice cenná vítězství se bezesporu hodnotí triumfy nad Chomutovem či dobytí tvrze v Olomouci.

Vzájemná utkání

Skoro noční můru musí mít v letošní sezóně hokejisté Benátek z Kadaně. V úvodním duelu dokázali Kadaňští zodpovědným výkonem vyválčit a přivézt zpět domů 3 body za vítězství 2:5. Když černožlutí hráli následující 2 duely na svém ledě, byl k vidění prakticky totožný hokej plný vyrovnaných soubojů. Oba duely skončily stejným výsledkem 2:0 pro domácí.

Sestava z posledního utkání

Stejskal (Micka) - Hrach, Kolafa, Lukáč, Pavlů, Cunik, Kolmann, Gajda - Víšek, Urban, Konečný, Kopic, Skořepa, Weiss, Pabiška, Špaček, Nevyhoštěný, Procházka, Jech, M.Tondr
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM