Zbytečně si komplikujeme jednoduché situace

Miroslav Lučan | 27.08.2008 | |

Zbytečně si komplikujeme jednoduché situace

Začátek nové sezóny se urputně blíží, kadaňští sehráli několik přípravných zápasů, ve kterých se objevily jak světlejší tak špatné okamžiky. Hlavní kouč Milan Černý ví, co musí mužstvo ještě hodně zlepšit. Po uzavření kádru spojeneckého Chomutova opustí mužstvo SK Kadaň několik hráčů. Někteří však byli nuceni tým opustit ještě dříve.....

 
Mužstvo již opustili obránce Lukáš Palubjak a útočníci Radek Krpenský, Roman Pražák a Tomáš Chyba, všichni zamířili do "záložního" Klášterce nad Ohří.

Jak však říká hlavní kouč černožlutých, mají šanci se vrátit zpět. Mrzí ho však, že Chyba s Pražákem neukázali to, na co mají.

S přístupem týmu jako takovým je spokojen, hráči plní zadané úkoly.

Útočná síla týmu by měla být dobrá, přišli kanonýři Boušek a Šíp, kteří dokáží bodovat, z ostatních hráčů se body očekávají od Ziky, Derflera, Finka, ti by měli být tahouny týmu.

S čím však není kouč příliš spokojen je defenzíva. Obránci Szakal a Pospíšil jsou zadní jistotou týmu, ostatní za nimi zaostávají. Tím trenér naznačil, že očekává posily zejména do obranných řad.

Často bodujícího útočníka, který by se nebál chodit před branku do zakončení, by v týmu také přivítal. O posilách týmu by mělo být rozhodnuto počátkem září, mělo by být ještě dostatek času na sehrání.

Soutěž začíná 10.září, kdy náš tým přivíta silnou Kometu Brno.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM