Vlastní nedisciplinovanost nás stála dva body

Jindřich Poledna | 09.09.2004 | |

Vlastní nedisciplinovanost nás stála dva body

Úvodní utkání letošní sezóny se pro kadaňský celek vyvíjelo dobře, konečný úspěch a radost našim hráčům zhatila jediná přesilová hra, při které loňský účastník playoff dokázal vsítit dvě branky a vyrovnat tak manko z předchozí třetiny. Trenér SK Kadaně Alois Chlustina zhodnotil utkání následujícími slovy.

 

„Do Olomouce jsme jeli s cílem neprohrát, což se nám podařilo, ale s přihlédnutím k vývoji utkání jsme si zasloužili body tři. Ve hře pěti proti pěti jsme byli jasně lepší a na ledě jsme soupeře bez problémů přehrávali. Jen díky vlastní nedisciplinovanosti jsme se připravili o solidní výsledek, soupeř v oslabení vyrovnal a rázem byl na koni. Po dvou obdržených brankách jsme si vzali oddechový čas, hráčům jsme promlouvali do duše, padlo tam dokonce pár ostrých slov, ještě teď chraptím,“ sdělil trenér Chlustina, teď již s úsměvem.

„Brankář Jež náš tým podržel, i díky němu šla výkonnost týmu nahoru, kluci bojovali. Už to vypadalo, že bychom mohli výsledek udržet, ale Stavenský nám po druhém osobním vyloučení hodně chyběl, dohrávali jsme bez něho a on je přeci jen pan hokejista. Navíc se nechali v krátkém sledu vyloučit Kivoň a Pech, v téhle přesilovce jsme dostali dvě branky a náš náskok byl fuč. Navíc na nás byl rozhodčí Hradil ve třetí třetině přísnější a to určitě také sehrálo svou roli,“ vylíčil příčiny rychlého vyrovnání trenér.

„Ke konci třetí třetiny měl Hlusička 2x šanci dát branku, ale neuspěl, v prodloužení stačilo Kivoňovi přehodit ležícího brankáře a dát tak gól do prázdné brány, ale ani on se do střelecké listiny nezapsal,“ shrnul příčiny neúspěchu Chlustina. „K průběhu utkání jsme fakticky ztratili 2 body.“

A na závěr ještě perlička. Náš týmy díky špatné dopravní situaci na dálnici dorazil na olomoucký zimní stadion až v 17:05, přestože vyjel s velkým časovým předstihem. Rozhodčí souhlasil s pozdějším rozbruslením našeho celku a mírným posunutím začátku utkání, ovšem domácí trenér Přecechtěl opět ukázal to, za co není v hokejových kruzích oblíben. Všemi způsoby se snažil zkrátit přípravu našeho celku a ukázal se opět v nesportovním duchu. „Tohle se přeci nedělá, nevím co pan Přecechtěl sledoval, ale bylo to zbytečné,“ myslí si Chlustina.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM