Souboj prvního s druhým, dorazí Roudnice

Redakce | 28.09.2023 | |

Souboj prvního s druhým, dorazí Roudnice

K a d a ň - V sobotu 30. září se na kadaňském zimním stadionu odehraje další kolo krajské hokejové ligy. Soupeřem domácím bude tým z Roudnice nad Labem a tento zápas slibuje zajímavou podívanou, jelikož se střetnou první dva celky tabulky. Kadaň bude chtít navázat na dvě předchozí výhry, sok zase na dvoubodové vítězství s Lovosicemi. Utkání startuje v 16 hodin.

 

V uplynulém střetnutí se Kadaň ve sváteční den vydala na led lounského Slovanu. První třetina přinesla několik zajímavých šancí a nakonec i jeden gól na každé straně. Ve druhém dějství již začala excelovat kadaňská družina. Ta si svou aktivitou vynutila několik přesilových her, které dokázala zužitkovat. Na konci druhé periody byl stav 1:6. Ve třetí části přidal každý tým po jedné brance, a Kadaň tak z Loun odjížděla s vysokou výhrou 2:7.

Roudnice nad Labem odehrála poslední klání na domácím ledě s Lovosicemi. V sedmé minutě vedla již 4:0 a vše se zdálo být jasné. Ovšem Lovosice se vzchopily, a přestože po druhé třetině prohrávaly 4:7, v poslední desetiminutovce dokázaly vsítit tři branky. Za stavu 7:7 muselo rozhodnout prodloužení, v němž rozhodující gól vsítili domácí. Roudnice nad Labem si tak přisvojila druhý bonusový bod.

Foto: www.presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM