Sezonu odstartuje derby s Kláštercem nad Ohří

Jiří Novotný (KAD) | 20.09.2023 | |

Sezonu odstartuje derby s Kláštercem nad Ohří

K a d a ň - Září nepřináší jen návrat do školních lavic, ale také na ledová kluziště. Po přípravné fázi se na plno rozbíhá Krajská liga mužů Ústeckého kraje, v níž kadaňský A-tým načne již třetí sezonu po odstoupení Trhačů z první ligy. Hned na úvod čeká černožluté prověrka s rivalem z Kláštercem nad Ohří. Úvodní buly padne na kadaňském zimním stadionu v sobotu 23.9. v 16:00.

 

Kadaň se s kláštereckými Tygry utkala v rámci přípravy na konci srpna a duel skončil jednoznačně v její prospěch. Mladá sestava Kadaňských zvítězila jasně 3:8.

Tým z města porcelánu má ligovou premiéru již za sebou. V sobotu hostil Lovosice, které platí za otloukánky soutěže. Nelichotivý přídomek s hokejisty od řeky Labe zřejmě ponese i letos - v Klášterci rupli 10:5. Hvězdou zápasu byli Jiří Vlastník s Filipem Döringem. První jmenovaný zaznamenal mimo 1 branky hned 7 asistencí, druhý se blýskl hattrickem.

Sestava Klášterce z duelu s Lovosicemi: O.Kufa (M.Pešek) - D.Nerad, J.Boháč, R.Nerad, M.Hartman, M.Pöschl, T.Svoboda - M.Danyo, D.Dautovský, F.Döring, D.Döring, V.Bečka, D.Ševčík, T.Kokman, J.Vlastník, M.Chlouba

Foto: www.presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM