Kadaňští již znají jízdní řád soutěže

Jiří Novotný (KAD) | 06.09.2023 | |

Kadaňští již znají jízdní řád soutěže

K a d a ň - V minulých dnech bylo odtajněno rozlosování nadcházejícího ročníku krajské ligy, v němž se černožlutí pokusí zabojovat o postup do třetí nejvyšší soutěže. V základní části je čeká 24 duelů a hned ten první bude ve znamení derby.

 

Po sérii přípravných zápasů čeká Kadaň první ostrý mač v sobotu 23. září, kdy na svém ledě od 16:00 vyzve sousední Klášterec nad Ohří. Po utkání v Lounech se domácímu publiku představí hned za další týden, kdy přijede ambiciózní Roudnice. Již v úvodu ročníku tedy bude podpora z hlediště více než vítána!

U konce je matoucí bílinské schizma; lázeňské město bude reprezentovat znovu pouze jeden oddíl. Novinkou je účast Děčína, jenž do soutěže přihlásil svůj B-tým.

Základní část vyvrcholí v sobotu 3. února, Kadaňští ji uzavřou v Lovosicích. Následovat budou vyřazovací boje. Kompletní rozpis utkání naleznete zde. Některé časy a datumy budou v průběhu doplněny, případně změněny.

Vstupné na domácí zápasy Kadaně zůstává i pro letošek na 60 korunách. Studenti a senioři nad 65 let zaplatí polovic. Ještě výhodnější vstupné pak budou mít permanentkáři, které návštěva dvanácti duelů na domovském kluzišti vyjde na 500 korun.

Foto: www.presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM