V sobotu dorazí lounský Slovan

Redakce | 12.01.2023 | |

V sobotu dorazí lounský Slovan

K a d a ň / L o u n y – V sobotu se na kadaňském zimním stadionu uskuteční 24. kolo Krajské hokejové ligy, ve kterém domácí tým přivítá lounský Slovan. V předchozích třech duelech dokázala Kadaň vždy zvítězit. První zápas na domácím ledě po více než měsíci odstartuje v 16 hodin.

 

Louny se zatím v tabulce letošní sezóny drží na páté příčce tabulky. Několikanásobný vítěz krajské ligy letos zažívá slabší období, ale i přesto umí soupeře v zápasech potrápit a v soutěži získali Lounští zatím 24 bodů. V posledním zápase dohrávaném ve středu v Klášterci nad Ohří Louny ještě ve 49. minutě vedli, nakonec však díky nedisciplinovanosti Klášterec skóre otočil a získal tak tři body za vítězství 6:5.

Poslední utkání svěřenců Jaroslava Buchala se odehrálo taktéž v Klášterci nad Ohří. Každý z týmů měl chvilku navrch, domácí ve hře držel výborný výkon brankáře, který pochytal několik jasných šancí Kadaňských. K vítězství v utkání tak v 59. minutě zavelel kapitán Pavel Holan a přisoudil tak černožlutým důležité tři body.

Foto: www.presskadan.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM