Kadaň mění majitele, ale zůstává farmou Chomutova

Tisková zpráva | 27.09.2017 | |

Kadaň mění majitele, ale zůstává farmou Chomutova

K a d a ň - Od roku 2007, kdy se klub stal akciovou společností, vlastnila kadaňský klub rodina Veverkových. Po deseti letech nyní dochází ke změně, novými majiteli se stávají Robert Šatník starší a Robert Šatník mladší. Změna vlastnické struktury však nic nemění na faktu, že Trhači budou i nadále farmou extraligového Chomutova.

 

„Hledali jsme k jednání partnera, který by stabilizoval situaci především po ekonomické stránce, a také jsme naslouchali názorům radnice, protože nechceme, aby druhá nejvyšší soutěž z města zmizela,“ vysvětluje dosavadní statutární ředitel Jaroslav Veverka mladší.

„Věříme, že s novým majitelem navážeme fungující spolupráci, která bude prospěšná pro Kadaň i Chomutov,“ doplňuje ještě za odcházející rodinu Veverkových. O sportovní stránku a propojení Kadaně s Piráty se bude starat Stanislav Mikšovic, jenž se stává novým sportovním manažerem klubu, na pozici statutárního ředitele přichází zkušený Jaromír Šindel.

„Po sportovní stránce se toho příliš nezmění, přestože nemohu vyloučit určitý pohyb v kádru směrem do týmu i z týmu. I nadále budeme dávat velký prostor mladým talentovaným hráčům z Chomutova. Může však dojít k příchodu zkušenějších borců, od kterých by se mladíci mohli naučit ještě víc,“ uvádí Stanislav Mikšovic.

Trhači mají za sebou nepovedený start do nového ročníku WSM Ligy, která má za sebou šest kompletních kol. Kadaňský soubor si duel devátého kola předehrál, ale přesto stále čeká na první body. Ty byly nejblíž hned v úvodním duelu v Kladně, kde domácí rozhodli osm vteřin před koncem. Naposledy s českobudějovickým Motorem vstřelili Jihočeši vítězný gól 161 vteřin před koncem normální hrací doby.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM