Příprava pokračuje v Klášterci nad Ohří

Jakub Coufal | 17.08.2011 | |

Příprava pokračuje v Klášterci nad Ohří

K a d a ň - Seriál přípravných zápasů běží dál. Po domácí prohře s Benátkami zajíždějí Kadaňští k regionálnímu partnerovi do Klášterce nad Ohří. Jedná se o tradičního soupeře přípravných duelů. Atraktivitě na utkání přidává každoročně fakt, že v rámci spolupráce 3K (vzhledem k přejmenování klubu KLH na Piráty se jedná již o historický název) se mladíci v týmu Klášterce snaží vždy ukázat právě před kadaňskými trenéry ve snaze získat zajímavější angažmá. Po dlouhé době horký letní den může každý příznivec zdejšího hokejového dění zakončit příjemným zchlazením na kláštereckém stadionu ve čtvrtek 18.8. od 18:00.

 
Klášterečtí zahájili přípravu až 4. srpna, kdy zavítali na led dalšího krajského rivala černožlutých z Litoměřic. Hokejisté z 2. ligy sehráli s papírově lepším soupeřem vyrovnané utkání a jen těsně prohráli poměrem 4:3. Nejinak tomu bylo i v odvetě v Klášterci před týdnem, tentokrát Litoměřice slavily těsnou výhru 1:2, avšak až po samostatných nájezdech. Mezi tyto duely se vklínilo ještě utkání v Děčíně, které naopak Klášterec dokázal získat ve svůj prospěch a připsal si tak první přípravné vítězství.

Celek Klášterce není nutno příliš představovat. Vzhledem k výše zmíněné spolupráci působí v sousedním týmu celá řada hráčů, kteří jsou známi i z působení v Kadani. Pro přehlednost uvádíme sestavu z posledního přípravného střetnutí:

Damašek (Štěrba) - Loučka, Kocek, Mašek, Řezníček, Koblitz, Kolčava, Žižka, Dostál, Polanský, Kalinovič, Pražák, Řepík, Panocha, Miklovič, Toman, Novotný, Heindl, Flieger, Tenkač, Štelcich.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM