Máme tým do osmého místa

Petr Živný, Miroslav Lučan | 23.10.2008 | |

Máme tým do osmého místa

Po náročném utkání s Kometou a cestě domů jsme zavítali na kadaňský zimní stadion, kde panuje dobrá nálada. Kadaňští již čtyři utkání po sobě na ledě soupeře zvítězili, v tomto týdnu již dokonce dvakrát, zbývá to potvrdit v sobotním domácím utkání proti Chrudimi. Po středečním tréninku nám ochotně odpovídal miláček kadaňského publika, dlouholetá opora PETR DERFLER

 
Domácí zápas s Mostem vám moc nevyšel...
To je pravda, že nám nevyšel. Utekl nám začátek. Dostali jsme dva góly po našich chybách a Most pak hrál, co potřeboval.

Čím to, že jste nedokázali překonat skvělého Horčičku v brance?
Ani jsme neměli žádné vyložené šance. To byly střely z dálky a hlavně gólman všechno viděl, málo jsme se tlačili před branku. Pojďme se ohlédnout za náročným programem posledních pěti dnů.

V pondělí jste zajížděli na led Havlíčkova Brodu. Jak by jsi popsal toto utkání?
Povedlo se nám dat rychlého góla, Brod v přesilové hře vyrovnal a pak to bylo o tom kdo dá branku vyhraje, povedlo se to nám.

Gólově se prosadila pouze čtvrtá formace
Čtvrtá lajna hraje teď dobře. Radek Šíp je hodně pozvedl, každý zápas mají šance a tentokrát to vyšlo jim.

V čem vidíš největší problém,že jste nedali více gólů?
Tentokrát jsme měli i dost šancí, ale góly nepadly a pak už jsme se soustředili hlavně na obranu.

Za to dnešní zápas na horkém ledě Komety vám vyšel i střelecky
Dnešní zapas byl hodně překvapivý. Tohle asi čekalo málo lidi. Kometa nás tlačila, my jsme přijeli a dali gól. Vždy museli dotahovat.

Jací byli diváci? Asi to bylo jiné než domácí publikum
Tak stačí se jen podívat kolik chodí v Kadani na hokej diváků a kolik v Brně, je tam super atmosféra. Jsou perfektně sehraní, když to rozjedou, jde z toho mráz po zadech. Je to nejlepší fans první ligy.

Nezdá se ti, že jste často a mnohdy i zbytečně vylučovaní?
To je pravda. Jsme často vylučovaní a hodně jsou to zbytečné fauly, třeba v útočném pásmu. Když budeme víc bruslit, fauly zmizí.

Stále pomýšlíte na play off?
Zajisté!!! Stále je ještě před námi hodně zápasů a já věřím, že půjdem v tabulce nahoru. Teď jsme na desátém místě a tým máme určitě minimálně do osmého.

Po dlouhé době jsi absolvoval letní přípravu, jak se to na tobě samém podepisuje?
Letní přípravu jsem absolvoval, ale ne plnohodnotnou. Měl jsem individuální plán. Dva roky mě trápilo zranění s kolenem a nemohl jsem dělat všechno s týmem, tak jsem často jezdil na kole a plaval a denně v posilovně. Letos v létě jsem chyběl týden, takže jsem tou dřinou prošel prakticky celou a tentokrát toho bylo vážně dost. Ze začátku sezony jsem se cítil dost unavený, ale postupně se do toho dostávám a cítím, že je to znát.

Vystřídal jsi letos mnoho spoluhráčů. S kým se ti hrálo nejlíp?
Nejlepším našim spoluhráčem je náš gólman Hanuljak, i mě parádně vyslal do sólového nájezdu. Můžeme se na něho letos vážně spolehnout.

Přišlo i dost nových hráčů. Jak vidíš letošní kádr?
Už jsem se zmínil, že letošní kádr máme na první ligu slušný a měli bychom se pohybovat v té horní polovině, jen začít vyhrávat i doma.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM