NA MEDVĚDY ZADARMO A V OSLABENÉ SESTAVĚ

Miroslav Lučan | 10.02.2008 | |

NA MEDVĚDY ZADARMO A V OSLABENÉ SESTAVĚ

Vedení SK KADAŇ se rozhodlo na poslední kolo základní části vyhlásit VSTUP ZDARMA a zároveň tak poděkovat všem fanouškům černožlutých barev za přízeň po celou sezónu, která bude zakončena po dlouhé době účastí v PLAY-OFF. Proti Berounským Medvědům budou kadaňští hrát o konečné 5.místo základní části. Na dálku budou bojovat s havlíčkobrodskými Rebely. K jisté páté příčce stačí kadaňským vyválčit bod .....

 
Toto utkání bude mít bohužel i jiná úskalí. Po uplynulém dvojzápase na ledě soupěřů se hojně rozrostla marodka.

Petr Pospíšil odjel ze zápasu v Boleslavi se zlomeným nosem, ve Vrchlabí nedohrál po ošklivém zákroku Petr Derfler, který je bohužel vyřazen až do konce sezóny a play-off si nezahraje. Na marodku přibyli Patrik Fink a Milan Buďa, oba dva laborují s třísly a na PLAY-OFF by měli být připraveni. V utkání budou chybět i marodi Miloš Kajer, Filip Vaněček a Vladimír Kýhos, které skolila chřipka a nad jejich starty v prvních zápasech vyřazovacích bojů visí otazník.

I proto by měli fanoušci SK Kadaň svými hlasivkami v posledním utkání základní části hnát tým dopředu. V sestavě budou chybět tahouni týmu a příležitost dostanou mladí, kteří již několkrát dokázali, že hokej hrát umí.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM